Direct contact

Algemene vragen

010 - 201 45 55

The Voice Zing & Coach Spel

The Voice of Holland Zing en Coach SpelBestel direct via bol.com

Het officiële Zing & Coach Spel van The Voice of Holland. Kies je favoriete lied uit, zing en laat de stoelen draaien!

Geniet eindeloos van het Zing & Coach Spel van The Voice of Holland. De microfoon werkt samen met de speciaal ontwikkelde The Voice: On Stage app van StarMaker. In deze app vind je de liedjes die in diverse internationale edities van the voice zijn gezongen. Met de unieke oplaadbare speaker klinkt alles nog beter. Als je zingt, beoordeelt de app jouw optreden, maar dat doen je vrienden ook met de speciale coachkaarten! Wie is de beste coach en wie zingt het best? Word jij de nieuwe voice of Holland?

over The Voice: on stage app Systeemeisen FAQ

Spel inhoud

The Voice of Holland Zing en Coach Spel Inhoud

Introductie

Om te beginnen

Download gratis de The Voice: On Stage app van StarMaker. Voor het gebruik van nieuwe liedjes is een internetverbinding nodig. Eerder gezongen nummers kunnen natuurlijk worden hergebruikt. Ga naar www.starmakerstudios.com/redeem en vul de code in, die op de achterkant van deze spelregels staat, om het tegoed voor 12 liedjes te activeren. Let op: Je ontvangt de code dus pas wanneer je een spel aanschaft.

Doel van het spel

Win per optreden de meeste fiches.

Deze fiches win je door:

 • - vóór het optreden te raden hoeveel stoelen er zullen draaien tijdens het optreden van het zangtalent;
 • - het zangtalent het best te beoordelen met de coachkaarten;
 • - zelf zo goed mogelijk te zingen.
The Voice of Holland Zing en Coach Spel Introductie

Voorbereiding

Start de app. Sluit de microfoon en speaker aan. Zet de speaker aan en draai hem open. Tik op Start in de app. Beslis wie het eerste zangtalent is. De overige spelers zijn nu de coaches die het zangtalent beoordelen tijdens het optreden. Iedere coach krijgt een set met dertien coachkaarten en vijf stoelkaarten (per set te herkennen aan de drie kleuren op de achterkant van de kaart). De speler die gaat zingen, zoekt zijn/haar favoriete liedje in de app. De coaches mogen tijdens het optreden het scherm niet zien. Zij houden elk hun set coachkaarten in hun hand, zonder dat de andere spelers die kunnen zien. De fiches liggen bij elkaar op tafel.

The Voice of Holland Coachkaarten

De stoelkaart inzetten

Alle spelers horen allereerst welk lied er gezongen gaat worden. De coaches bedenken hoeveel stoelen het zangtalent tijdens het optreden in de app zal laten omdraaien. Vervolgens leggen zij de stoelkaart met daarop het aantal door hen gegokte stoelen dicht op tafel. De overige stoelkaarten heb je tijdens dit optreden niet meer nodig.

The Voice of Holland Stoelkaart

Zingen

Zorg dat de coaches het scherm niet zien.Het zangtalent drukt en de muziek begint en de tekst komt onder in beeld voorbij. Start met zingen in de microfoon!

tips

 • Houd de microfoon dichterbij of zet de guide vocals in de app lager als het zangtalent niet boven de muziek uit komt.
 • Houd de microfoon verder van de speaker of zet het volume van de smart device zachter als de speaker galmt. De speaker kan luider worden gezet met de aan-/uitknop.
 • De speaker zit bij het spel, maar het spel werkt ook uitstekend met een eigen geluidssysteem.
 • Voor de afwisseling kunnen ook de coaches een lied kiezen dat het talent moet zingen.
The Voice of Holland Microfoon

coachkaarten

De coaches jureren het talent tijdens het zingen op de categorieën Timing, Volume, Bereik en Toonhoogte met de coachkaarten. Leg tijdens het optreden van elke categorie minimaal één coachkaart dicht optafel. Er mogen meerdere coachkaarten van dezelfde categorie op tafel liggen en tijdens het optreden mogen erook coachkaarten worden omgeruild. Als je bijvoorbeeld een valse noot hoort, dan leg je de bijpassende kaart op tafel - maar als het zangtalent later toch erg goed zingt, dan kun je die bijbehorende kaart erbij leggen, OF je neemt de valse-nootkaart terug. Tijdens het optreden beoordeelt de app het talent op dezelfde vier categorieën. Deze worden samengevoegd in één score, die je in de rechter bovenhoek van de app kunt zien. Vind je het zangtalent heel erg goed geef hem dan de 'Ik wil jou!' kaart.

The Voice of Holland Coachkaarten

Fiches verdienen

Als alle spelers hebben gezongen worden de fiches bij elkaar opgeteld. De speler met de meeste fiches is de beste coach en de winnaar!

Als het zangtalent klaar is met zijn optreden:

 • De coaches laten één voor één hun coachkaarten zien en geven het talent hier een mondelinge beoordeling van. Hierna laten de coaches één voor één hun stoelkaarten zien.
 • Nu telt iedere coach zijn gegeven punten op zijn eigen coachkaarten bij elkaar op.
 • Het zangtalent laat nu zijn behaalde score en het aantal gedraaide stoelen op de app zien. De coaches die het aantal stoelen goed hebben geraden krijgen 1 fiche.
 • De coach die met zijn totale aantal punten het dichtste bij de beoordeling van de app zit, krijgt 3 fiches.
 • Het zangtalent krijgt 1 fiche voor elke gedraaide stoel in de app. Nu is de volgende speler het zangtalent.
The Voice of Holland Fiches

Heeft u vragen over de app

of de microfoon?

Vragen over de app ga naar: www.starmakerstudios.com

Bekijk de FAQ voor de meest voorkomende vragen.

Voor vragen over de microfoon kunt u contact opnemen met Identity Games

The voice of Holland © & ™2013 Talpa Content B.V. Licensed by Talpa Content B.V. en RTL Nederland B.V. ©2013, Identity Games International BV Heemraadssingel 180 | 3021 DL Rotterdam | Nederland Belangrijk: Bewaar deze code goed. Deze code is een tegoed voor 12 liedjes. www.starmakerstudios.com/redeem

Algemene voorwaarden
De code is alleen geldig voor gebruik met The Voice: On Stage app van StarMaker. U kunt uw tegoed alleen inwisselen voor de liedjes uit de The Voice: On Stage app. The Voice: On Stage tegoed is niet inwisselbaar voor contant geld. The voice code kan niet worden geretourneerd. Identity Games en haar relaties zijn niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van the voice code. Uw The Voice: On Stage account en alle ongebruikte punten zijn niet overdraagbaar. Identity Games behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden van tijd tot tijd zonder voorafgaande kennisgeving te mogen veranderen. Jongeren onder de 13 jaar moeten toestemming hebben van de ouders om de The Voice: On Stage app te downloaden.

Systeemvereisten
Werkt met de laatste iOS en Android apparaten. Klik hier en kijk of de app met jouw device werkt.

Starmaker Studios

Bestel via bol.com

Bestel bij bol.com