De top 5 leukste gezelschapsspellen voor 2 personen

Heb je een romantisch avondje thuis gepland? Of krijg jij en een goede vriend geen grote groep bij elkaar voor een spelletjesavond? Er zijn vele gezelschapsspellen beschikbaar die hartstikke leuk zijn om met 2 personen te spelen. Of het nu met een partner, vriend of met je kind is, voor iedereen is er wel wat wils! Wij lichten je graag onze top 5 gezelschapsspellen voor 2 personen uit van Identity Games.

1. Escape Room The Game 2 players

In 2016 brachten we onze eerste Escape Room The Game uit die in eerste instantie voor 3 tot 5 personen bedoeld was. Dit bordspel werd een groot succes waarna we in 2019 en 2020 speciale varianten hebben uitgebracht voor 2 personen. In deze spannende bordspellen werk je samen met één teamgenoot om puzzels en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok, want je hebt maar 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Escape Room The Game 2 players zorgt gegarandeerd voor een gezellige spelletjesavond. Kunnen jullie ervoor zorgen dat je op tijd ontsnapt met dit gezelschapsspel voor 2 personen?

Bekijk op Bol.com

Escape Room The Game 2 Players
Escape Room The Game 2 Players Horror

2. Trice dobbelspel

Trice is een echte must voor de taalliefhebbers. Het is een klein en simpel dobbelspelletje die ook gemakkelijk mee te nemen is op bijvoorbeeld vakantie. 

Het spel begint door een groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters) te gooien. Schrijf binnen één minuut zoveel mogelijk woorden op uit de gegooide letters. Na zes rondes heeft de persoon met de meeste goede woorden gewonnen. Het is spel is te spelen vanaf 2 t/m 7 personen. 

Bekijk op Bol.com

Trice dobbelspel met spelonderdelen

3. Escape Room The Game Puzzle Adventures (2 personen)

Escape Room The Game Puzzle Adventures is de perfecte combinatie tussen een Escape Room en een puzzel. Bovendien is dit gezelschapsspel het leukste om te spelen met z’n tweeën. In deze editie verken je een mysterieus huis en ontdek je stukje voor stukje de geheimen die het bevat. Bij deze Escape Room The Game heb je bovendien de keuze om het spel zonder tijdsdruk te spelen oftewel in de puzzel modus. 

Bekijk op Bol.com

Escape Room The Game Puzzle Adventures (2 personen)

4. Boom Boom Balloon

Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan de kids. Als je een leuk gezelschapsspel wilt spelen met één kind is Boom Boom Balloon een echte aanrader! In dit grappige spelletje moet je voorkomen dat de ballon uit elkaar knalt. Plaats de ballon in een kunststof houder en gooi om de beurt met de dobbelsteen. De ogen op de dobbelsteen geven het aantal pinnetjes aan die je in de ballon moet drukken. Blijft de ballon heel? Goed gedaan! Knalt ‘ie? Dat betekent een strafpunt.

Bekijk op Bol.com

 

Boom Boom Balloon met spelonderdelen

5. Pesten

Pesten is één van de bekendste kaartspelletjes, maar dat maakt het niet minder leuk om te spelen met 2 personen. De variant van Identity Games is extra gemakkelijk, omdat er op de kaarten staat aangegeven wat de kaarten precies doen. Ideaal voor als een van de spelers niet goed weet hoe pesten werkt. 

Bekijk op Bol.com

Pesten kaartspel met onderdelen