Eindejaars relatiegeschenk nodig? Doe het met een bordspel op maat!

Het einde van het jaar staat in teken van sfeer en gezelligheid. Het is dan ook een perfect moment om jouw klanten en relaties te bedanken voor de goede samenwerking van afgelopen jaar. Veel bedrijven doen dit al door een kerst relatiegeschenk te sturen naar hun klanten. Maar door een eindejaars relatiegeschenk val je op doordat niet elk bedrijf dit doet. Natuurlijk kan het een hele uitdaging zijn om een goed relatiecadeau te vinden voor je klanten of medewerkers. Je wilt immers onthouden worden. En dat is iets waar Identity Games je mee kan helpen! Wij maken namelijk al 30 jaar de leukste bord- en kaartspellen op maat van je eigen merk. Het ideale cadeau wat ook goed past bij het einde van het jaar.

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom een spel op maat in plaats van een traditioneel eindejaars relatiegeschenk?

Herinner jij nog welke cadeaus je van bedrijven hebt gehad tijdens het einde van het jaar? Was het een fles wijn, champagne of een borrelpakket? Dat zijn leuke cadeaus, maar je kan je waarschijnlijk niet meer herinneren van wie je dat precies hebt gehad. En dat is een gemiste kans. Want wist je dat een origineel eindejaars relatiegeschenk vaak veel leuker wordt ontvangen? Met een eigen bordspel heb je een uniek en persoonlijk cadeau waarmee je opvalt en wat ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Helemaal aan het einde van het jaar. Bordspellen zijn namelijk razend populair tijdens de feestdagen. 

Dit doen wij overigens niet door alleen een logo op een bestaand bord- of kaartspel te plakken. Wij maken een uniek concept voor je die past bij je onderneming. En dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en Tempo-Team.

Kaartspel op maat (TempoTeam)
Monopoly op maat (BMN)
Educatief spel op maat (Cash Quiz)
Monopoly op Maat voorbeelden
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)

Eindejaars relatiegeschenk laten maken?

Met je eigen bord- of kaartspel koppel je jouw klanten of medewerkers op de allerleukste manier aan jouw bedrijf. En dat neemt Identity Games graag voor je uit handen. Met onze jarenlange ervaring hebben we al vele bordspellen voor de zakelijke markt mogen maken. En met groot succes.  Wij staan voornamelijk bekend om onze spellen als Escape Room The Game, Who’s The Dude en de Monopoly spellen die we voor vele supermarkten hebben ontwikkeld. Bovendien hebben we ook de nodige ervaring met het maken van eindejaars relatiegeschenken. 

Jouw eigen spel op maat is vanaf 1000 stuks leverbaar.  Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Dus wil jij opvallen met een uniek eindejaarscadeau voor jouw relaties of medewerkers, zoals met een eigen Monopoly of een ander uniek bordspel? Neem dan contact met ons op! 

Neem contact met ons op