Feestdagen relatiegeschenk: Al gedacht aan spel op maat?

Tijdens de feestdagen geven veel bedrijven geschenken weg. Zo worden medewerkers bedankt voor hun inzet en ook relaties krijgen een bedankje voor de mooie samenwerking van het afgelopen jaar. Het is daarom niet onbelangrijk om goed na te denken over wat voor feestdagen relatiegeschenk je weg wilt geven. Het liefst geef je een presentje weg die uniek, persoonlijk en vaker te gebruiken is. Zo maak je namelijk de meeste impact. En daar helpt Identity Games je graag bij. Namelijk door middel van een spel op maat van jouw merk. 

Ontdek meer over spellen op maat

Waarom werkt een spel op maat goed tijdens de feestdagen?

Wist je dat een spel op maat goed past bij de feestdagen? De kerstdagen en de jaarwisseling staan namelijk in teken van gezelligheid en samenzijn met vrienden en familie. En laat dat nou heel goed passen bij een bordspel. Omdat het jouw eigen spel is, bepaal je zelf hoe het spel eruit gaat zien en welke boodschap het gaat bevatten. Hierdoor ademt het spel jouw merk. En dat is niet het enige voordeel van een spel op maat als feestdagen relatiegeschenk:

  • Jouw spel is voor meer situaties in te zetten, zoals jubileumgeschenk, beursgeschenk of als loyaliteitsactie
  • Je koppelt (potentiële) klanten op de allerleukste manier aan je bedrijf
  • Een spel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht

Veel bedrijven ervaren de voordelen van een spel op maat tijdens de feestdagen als geschenk of spaaractie. Zo krijgen bedrijven die gericht zijn op de b2b markt veel positieve reacties en blijkt ook de Monopoly stads-editie een groot succes bij supermarkten rond de feestdagen.

Kaartspel op maat (Aberson)
Bordspel op maat (CSU)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (hartenvragen)

Verras met jouw feestdagen relatiegeschenk

Dus ben jij op zoek naar een uniek feestdagen relatiegeschenk waar je echt indruk mee gaat maken? Ga dan voor een spel op maat! Of nu het gaat om een bordspel, kaartspel of een eigen Monopoly, wij helpen je graag verder. Met onze dertig jaar ervaring weten we precies wat een spel leuk maakt, zodat het daadwerkelijk gespeeld gaat worden. 

Neem nu vrijblijvend contact met ons op. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn jouw eigen spel. 

Neem contact met ons op