Je eigen spel?

Met een bordspel koppel je jouw klanten of medewerkers op de allerleukste manier aan jouw bedrijf of merk. Je kunt onze bordspellen inzetten als eindejaarsgeschenk, kerstgeschenk, relatiegeschenk, jubileumgeschenk, loyaliteit- of spaaractie, of als trainingsinstrument.

Een kaart- of kwartetspel leent zich uitstekend om de activiteiten of de geschiedenis van je bedrijf te communiceren. Zo ontwikkelden we voor Tony Chocolonely, Tempo Team en zelfs voor de Keurslager, een eigen spel.

Kinderen spelenderwijs iets leren? Teambuilding activeren? Een nieuwe strategie uitleggen of een moeilijk te bereiken doelgroep enthousiasmeren? Met een educatief spel lukt het je wel.

Ga niet langs Start maar ontvang wel heel veel goede reacties. We maakten al eigen Monopoly versies voor vele steden, grote voetbalclubs, diverse bedrijven en grote merken.

Bij PLUS, Jumbo en Albert Heijn weten ze het al jaren. Met een eigen spel bind je de klant aan je supermarkt. Ontwikkel samen met Identity Games een eigen spel en zie je omzet groeien.

Viert jouw bedrijf binnenkort een jubileum of wil je eens uitpakken met de kerst? Heb je een mijlpaal behaald of vind je het gewoon leuk om een eigen versie van een bestaand spel te hebben? Wij maken jouw spel op maat.

Waarom Identity Games?

6 redenen om te kiezen voor Identity Games

Nederlands spellenbedrijf

Identity Games is een Nederlands spellenbedrijf. Wij bedenken, ontwikkelen en maken jouw eigen (bord)spel

Al 25 jaar marktleider

Identity Games heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het maken van spellen voor de consument en het maken van eigen spellen voor uiteenlopende klanten.

Succes in binnen- en buitenland

Identity Games is de ontwikkelaar van o.a 'Who's The Dude?', 'Mouthguard Challenge', 'Het Poepspel', 'Nijntje Verstoppertje Spelen' en heeft de hit 'Escape Room The Game' wereldwijd op de markt gebracht.

Speelgoed van het Jaar

Om Speelgoed van het Jaar te worden moet je van goede huizen komen. Ieder jaar valt Identity Games, met een van haar spellen, in de prijzen. Ook in het buitenland hebben wij al diverse nominaties en prijzen in de wacht gesleept.

In 12 weken een spel op maat

Als we voor jouw bedrijf een eigen spel maken zetten we al die ervaring graag in. Verras je personeel, je collega's of je klanten met een spel op maat van Identity Games. Morgen kunnen we bij je aan tafel zitten en over 3 maanden ligt jullie eigen spel klaar.

Al vanaf 1000 stuks

We maken spellen voor elk budget. Maar je moet er toch minstens 1000 nodig hebben. Alleen dan kunnen we de prijzen laag houden voor je. Wil je ook je eigen Monopoly of Escape Room The Game? Of heb je zelf een idee voor je eigen spel? Bel of mail ons even. Wij staan voor je klaar.

Hoe maken we een spel?

Kijk hier naar het filmpje. Laat ons jouw spel maken en verras je klant.

Wat onze klanten zeggen

Identity Games streeft naar 100% klanttevredenheid

NVB over Identity Games
“Wij zijn zeer positief over de goede samenwerking met Identity Games. De doorlooptijd was zeer kort; dankzij flexibiliteit, professionaliteit en hard werken is er een zeer goed resultaat neergezet. Wij bevelen Identity Games van harte aan! Succes en professionaliteit verzekerd.”

Arthur Reitsma – Nederlandse Vereniging van Banken, projectleider bankenprogramma Week van het geld

“Ons doel was om op een speelse manier kinderen én ouders alles te leren over vlees en de veelzijdigheid hiervan. Samen met Identity Games een leuk en leerzaam kwartet ontwikkeld, met veel positieve reacties als resultaat!”

Mieke de Vos – coördinator Marketing & Communicatie Vereniging van Keurslagers

Mammoet over Identity Games
“Tot nu toe heb ik uitsluitend positieve reacties ontvangen op het pakket en specifiek op het Mammoet spel. De medewerkers zien dat er veel tijd en aandacht aan is besteed en vinden het er mooi uitzien. Het is te zien dat de strategie van Mammoet goed in het geheel verwerkt en de metalen doos, de lay out, de zandloper en de speelstukjes zorgen voor een herkenbare en degelijke uitstraling.

Marcel Schets – Manager QHSE Mammoet

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten