Je eigen bordspel laten maken?

Een gepersonaliseerd bordspel van jouw bedrijf of merk

Wil jij je eigen bordspel laten ontwerpen? Identity Games ontwikkelt binnen 20 weken een gepersonaliseerd bordspel dat volledig op jouw wensen is afgestemd. Van spelopzet tot pionnen en van het speelbord tot de spelregels; alles is aan te passen naar jouw voorkeur. Uiteraard is het mogelijk een bestaand spel in de stijl van jouw bedrijf te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan bekende spellen zoals Monopoly, Risk, Levensweg of Ganzenbord.

Identity Games ontwikkelt al ruim 30 jaar gepersonaliseerde bord- en kaartspellen voor bedrijven in alle sectoren. Dat doen we voor bekende multinationals zoals KLM en Rituals, maar ook voor supermarkten, voetbalclubs, transportbedrijven en politieke partijen. Zo maakten wij spellen voor Feyenoord, Plus, ANWB, GGZ en de Efteling.

Bordspel op maat (CSU)
Bordspel op maat
Bordspel op maat: Touring on Tour
Bordspel op maat (GVB Race)

Ook voor minder bekende namen ontwikkelen wij bedrijfsspellen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven in de logistieke branche, de handel, de zorg en de non-profitsector.

Neem direct contact met ons op

Wij ontwikkelen jouw bordspel al vanaf 1.000 exemplaren

Bij Identity Games is het mogelijk om al vanaf 1.000 stuks een corporate bordspel te laten ontwikkelen. Uiteraard zijn grotere oplages ook mogelijk. Wanneer jij je eigen bordspel wil laten maken, houden wij rekening met de huisstijl van je bedrijf, maar ook met de boodschap die je wil uitdragen. Er zijn namelijk diverse redenen om een spel te laten personaliseren.

Wij maken voor iedere boodschap en iedere doelgroep een spel dat daar perfect bij aansluit. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Monopoly-stedenedities die wij de afgelopen ontwikkelden. Veel voorkomende redenen om een gepersonaliseerde game te maken, zijn:

Interesse? Neem contact met ons op!

Wil jij je eigen bordspel op maat uitgeven? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Als je het fijner vindt om gewoon te bellen of te mailen, kan dat via 010 201 4555 of via info@identitygames.nl.

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten