Educatief spel laten maken

De bekendste kinderband van Nederland zong het ooit al: “Of je rekent, leert en leest. Spelen blijft het mooiste feest. En van spelen leer je lekker toch het meest”.

En zo is het. Niet alleen kinderen leren beter met een spel, ook bij volwassenen blijft de boodschap beter hangen. Een nieuwe strategie uitleggen of een moeilijk te bereiken doelgroep enthousiasmeren? Met een educatief spel lukt het je wel.

Een educatief spel op maat kan alleen maar gemaakt worden met een partner die je vraag begrijpt. Wat wil je communiceren en naar wie? Identity Games is de maker en bedenker van honderden educatieve spellen op maat. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van educatieve spellen voor uiteenlopende doeleinden ben je bij Identity Games aan het juiste adres!

“We hebben alle ruimte en vrijheid gekregen om een ‘eigen’ spel te maken, met een eigen identiteit. We hadden een beperkt budget, waardoor we ook keuzes moesten maken. Identity Games dacht met ons mee, bijvoorbeeld de bestaande hersenpionnen pasten perfect bij dit spel. ‘Dit spel is 100% een spel op maat, met een eigen identiteit en professionaliteit. Identity Games heeft waargemaakt waar ze voor staan”.

Ellen Spanjers, Stichting De Bagagedrager

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten