Educatief spel laten maken?

Een educatief spel laten maken van jouw bedrijf of merk

Niet alleen kinderen leren beter met een spel, ook bij volwassenen blijft de boodschap beter hangen. Een nieuwe strategie uitleggen of een moeilijk te bereiken doelgroep enthousiasmeren? Met een educatief spel lukt het je wel. De bekendste kinderband van Nederland zong het al eens: “Of je rekent, leert en leest. Spelen blijft het mooiste feest. En van spelen leer je lekker toch het meest”. En dat geldt ook voor professionals op de werkvloer!

Een educatief spel op maat kan alleen maar gemaakt worden met een partner die je vraag begrijpt. Wat wil je communiceren en naar wie? Identity Games is de maker en bedenker van honderden educatieve spellen op maat. Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van educatieve spellen voor uiteenlopende doeleinden ben je bij Identity Games aan het juiste adres.

Educatief spel op maat (Cash Quiz)
Educatief spel op maat
Educatief spel op maat
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)

Een gepersonaliseerd spel is het perfecte instrument om complexe onderwerpen op speelse wijze bespreekbaar te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Spelenderwijs kennismaken met nieuwe ontwikkelingen na een fusie of reorganisatie
  • Educatieve communicatie omtrent nieuwe bedrijfsaspecten en verandermanagement
  • Op ludieke wijze bijdragen aan de ontwikkeling van werknemers, cursisten of scholieren

Vele tevreden klanten gingen je voor

“We hebben alle ruimte en vrijheid gekregen om een ‘eigen’ spel te maken, met een eigen identiteit. We hadden een beperkt budget, waardoor we ook keuzes moesten maken. Identity Games dacht met ons mee, bijvoorbeeld de bestaande hersenpionnen pasten perfect bij dit spel. ‘Dit spel is 100% een spel op maat, met een eigen identiteit en professionaliteit. Identity Games heeft waargemaakt waar ze voor staan”.

Ellen Spanjers, Stichting De Bagagedrager

Interesse? Laat het ons weten!

Wil jij je eigen educatieve spel laten ontwikkelen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Liever gewoon even bellen of mailen? Dat kan via 010 201 4555 en info@identitygames.nl.

Neem contact met ons op

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten