Je eigen Monopoly-spel laten maken?

Gepersonaliseerde Monopoly© van jouw bedrijf of merk

Je eigen versie maken van Monopoly? Dat past perfect in ons straatje! Identity Games heeft als enige spelontwikkelaar de Nederlandse licentie om Monopoly op maat te maken.

We ontwikkelen al ruim 30 jaar gepersonaliseerde bordspellen voor steden, voetbalclubs, bedrijven en merken. Wij zijn actief in alle sectoren, waaronder non-profit, de retail- en transportbranche en (semi-)overheidsorganisaties. Maak je eigen Monopoly en sluit je aan bij klanten zoals KLM, Feyenoord, Rituals, Tony Chocolony, Plus en ANWB.

Bekijk onze cases
Monopoly Steden-edities voorbeelden
unieke eigen monopoly
Monopoly Steden-edities België voorbeelden
Monopoly op Maat voorbeelden

Maak je eigen Monopoly: al vanaf 1.500 exemplaren

Een op maat gemaakt Monopoly-spel is al leverbaar vanaf 1.500 exemplaren. De ontwikkeling van het spel nemen wij je van A tot Z uit handen. Wij denken actief met je mee over de inhoud en de spelbeleving. Onze ervaren designers maken jouw spel vervolgens tot een waar kunstwerk. Het resultaat: een op maat gemaakt bordspel van professionele kwaliteit.

Een gepersonaliseerd Monopoly-spel kan meerdere doeleinden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumgift, personeelscadeau, kerstpakket of als spaaractie om de loyaliteit en retentie van je klanten te verhogen. Talloze bedrijven gingen je voor, waaronder de Efteling, Hornbach, Coca Cola en diverse grote retailers.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb jij interesse in een je eigen Monopoly-spel? Vul dan het contactformulier in. Met een eigen bordspel win je namelijk altijd! Vind je het fijner om te bellen of te mailen? Dat kan via 010 201 4555 of via info@identitygames.nl.

Neem contact met ons op

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten