Kerst relatiegeschenk: Maak het onvergetelijk met een spel op maat

De kerst is het perfecte moment om jouw relaties en medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar. En zoals je waarschijnlijk zelf al weet is het best lastig om het juiste kerst relatiegeschenk te kiezen. De keus is namelijk ontzettend groot. Wel is het belangrijk dat jouw relatiegeschenk uniek en het liefst vaker te gebruiken is. Zo val je vaker op bij je doelgroep.

Wij van Identity Games maken kerst relatiegeschenken op een bijzondere manier. Dit doen we door middel van een spel op maat. Wij leggen je graag uit waarom dat zo succesvol is.

Ontdek meer over spellen op maat

Waarom een een spel op maat als kerst relatiegeschenk?

Bordspellen en de kerst gaan hand in hand samen. In deze periode worden namelijk erg veel spellen gekocht en gespeeld. En dat is ook best logisch, want de feestdagen is toch een periode van gezelligheid en het samenzijn met familie en vrienden. Een spel op maat als kerst relatiegeschenk past daarom erg goed bij de periode van het jaar. En er zijn meer voordelen te noemen:

  • Verras deze feestdagen jouw relaties of medewerkers op een unieke en leuke manier
  • Een spel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht
  • Je geeft een 100% gepersonaliseerd spel in jouw huisstijl of thema. Daar kan je mee thuiskomen!

Wist je dat veel bedrijven de voordelen hebben ervaren van een eigen spel als kerst relatiegeschenk? Zo krijgen bedrijven die gericht zijn op de b2b markt veel positieve reacties en blijkt ook de Monopoly stads-editie een groot succes bij supermarkten rond de feestdagen. Denk aan bedrijven als de Albert Heijn, Tempo-Team, Remia en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (TempoTeam)
Educatief spel op maat (Cash Quiz)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (Aberson)
Bordspel op maat

Ga voor een onvergetelijke kerst met Identity Games

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw persoonlijke kerst relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op! Wij wij vertellen je graag alles over onze spellen op maat en wat er voor jou mogelijk is. Vul nu ons contactformulier in of bel ons via: 010 – 201 45 55

Neem contact met ons op