Heeft jouw supermarkt al een eigen Monopoly?

Een eigen Monopoly van jouw supermarkt: dit zijn de voordelen

Bij PLUS, Jumbo en Albert Heijn is het allang geen geheim meer: een op maat gemaakt spel als loyaliteits- of spaaractie is dé manier om je klantwaarde te verhogen. Met een eigen Monopoly genereer je immers niet alleen meer omzet, maar ook nieuwe als terugkerende supermarktbezoekers.

Met een gepersonaliseerde Monopoly als loyaliteits- of spaaractie:

  • Zorg je voor een vernieuwende, originele merkbeleving in je klantenkring
  • Vertel je op originele wijze het verhaal dat jouw organisatie en regio onderscheidt
  • Versterk je jouw perceptiewaarde, waardoor je jezelf steviger positioneert
  • Stimuleer je verkooppercentages en genereer je een verhoging klantwaarde en retentie
Monopoly op maat Hilversum Jumbo

Wij maken jouw eigen Monopoly al vanaf 1.500 exemplaren

Wij zijn al ruim 30 jaar de nummer 1 keuze voor het maken van op maat gemaakte spellen. In Nederland zijn wij zelfs de enige met een officiële Monopoly-licentie. Kortom: wij zijn in Nederland het enige bedrijf dat gepersonaliseerde Monopoly-spellen mag verstrekken. Zie jij wel brood in een eigen bordspel van jouw retailbedrijf? Dan zijn wij jouw ideale partner. Vanaf de eerste brainstorm tot aan de oplevering en alles daartussenin: wij ondersteunen je. Ook als je hulp nodig hebt bij de marketing van je op maat gemaakte spel, staan wij klaar met advies.

Wanneer is het de beste periode om een Monopoly op maat als actie in te zetten?

De juiste timing voor jouw loyaliteitsactie is belangrijk voor het succes van een eigen Monopoly steden-editie. De meeste supermarkten houden een actie met een gepersonaliseerde Monopoly aan het einde van het jaar. En dat werkt goed! Echter zien we de laatste jaren steeds vaker dat supermarkten ook erg succesvol zijn wanneer de spaaractie aan het begin van het jaar start. Dus rond januari en februari. Vanzelfsprekend helpen we je ook hierbij om samen de juiste timing te bepalen voor jouw spaaractie.

Overweeg jij een eigen Monopoly te laten ontwikkelen? Ga met ons in gesprek!

Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van een eigen Monopoly voor jouw supermarkt. In een kosteloos adviesgesprek vertellen wij je alles over het ontwikkelingsproces, zodat je een adequaat beeld krijgt van wat je zoal kunt verwachten. Je kunt ons bereiken via het bijgevoegde contactformulier. Maar bellen of mailen mag natuurlijk ook via 0102014555 of info@identitygames.nl.

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten