Origineel kerstgeschenk geven aan je relaties? Doe het met een bordspel op maat

Kerst staat in het teken van gezelligheid, de kerstborrel en cadeaus. Het is dan ook de tijd om je klanten en relaties te bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. En dat doe je natuurlijk door een kerstgeschenk aan je relatie te geven. Maar het blijft elk jaar een hele uitdaging om een leuk en origineel kerstgeschenk te verzinnen, want je wilt niet op de hoop met kerstgeschenken belanden van je klant. Je wilt immers onthouden worden. En dat is iets waar Identity Games je mee kan helpen! Oftewel met een bord- of kaartspel van je eigen merk! 

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom een spel in plaats van een traditioneel kerstgeschenk voor relaties?

Heel veel bedrijven geven kerstcadeaus aan hun klanten. Van flessen wijn en kerstpakketten tot bloemen en een paar sokken. Maar wist je dat een origineel en uniek cadeau vaak veel leuker wordt ontvangen? Met een eigen bordspel zorg jij als onderneming ervoor dat je een creatief en origineel kerstpresentje hebt voor je relaties. Je laat hiermee zien dat je aandacht hebt voor je klant en je zorgt dat je opvalt tussen alle andere cadeaus.

Dit doen wij overigens niet door bijvoorbeeld een logo op een bestaand kaartspel te plakken. Wij maken een uniek concept voor je die past bij je onderneming. En dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en Tempo-Team.

Kaartspel op maat (TempoTeam)
Monopoly op maat (BMN)
Kaartspel op maat (PickWick)
Bordspel op maat (GVB Race)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Monopoly op Maat voorbeelden

Laat je kerstgeschenk maken door Identity Games

Identity Games maakt al 30 jaar de mooiste spellen voor consumenten en bedrijven. En dat met groot succes. Wij staan voornamelijk bekend om onze spellen als Escape Room The Game, Who’s The Dude en de Monopoly spellen die we voor vele supermarkten hebben ontwikkeld. In al die jaren hebben we ook veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van kerstgeschenken voor relaties en klanten.

Jouw eigen spel op maat is vanaf 1000 stuks leverbaar. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Dus wil jij opvallen met een uniek kerstcadeau voor jouw klanten, zoals met een eigen Monopoly of een ander uniek bord- of kaartspel concept? Bel of mail ons, We staan graag voor je klaar.

Neem contact met ons op