Schrijf je in!

Tijdens de spellenbeurs het Spellenspektakel op 6 en 7 november 2021 houdt Identity Games een Nederlands kampioenschap voor Escape Room The Game liefhebbers! Ben jij samen aanwezig op het Spellenspektakel? Goed nieuws! Dan kunnen jullie als groep jezelf hier inschrijven voor het Escape Room The Game NK. Als je meedoet maak je bovendien kans op Escape Room The Game spellen t.w.v 250 euro.

Wat houdt het NK precies in?

Tijdens het NK gaan we zien welke groepen het fanatiekst zijn in het oplossen van onze Escape Room The Game spellen. Zijn jullie door naar de finale? Dan worden jullie pas echt uitgedaagd door de spellenmakers. Wat daar gebeurt gaan we natuurlijk nog niet verklappen maar één ding is wel zeker, hier willen jullie bij zijn!

Hoe kun je deelnemen?

  • Inschrijven mag vanaf 2 tot 4 personen.
  • Het NK vindt 2 keer plaats, op zowel 6 en 7 november. De kampioenschappen worden gespeeld in verschillende shifts. Zit je in de eerste groep dan begint de wedstrijd om 11:00 uur, groep 2 begint om 14:00 uur en de finale (met alle finalisten) begint om 15:30.
  • Vul hieronder het formulier in om je aan te melden (Zorg dat 1 persoon de aanmelding stuurt, dus NIET allemaal individueel).

Let op! Heb je de groep ingeschreven voor het NK? Dan is deze alleen geldig als je een bevestiging hebt ontvangen. Hierin staat of je bent ingeloot voor ronde 1 of 2 op de dag waar je de groep voor hebt ingeschreven. Niet ingeloot voor een ronde? Dan kom je op de reservelijst te staan. Groepen die op de reservelijst staan hebben nog een kans om mee te doen als zij zich melden tijdens de inlooptijden bij de Escape Room The Game stand, als er een ingeschreven groep niet op komt dagen, dan worden deze plekken vervuld door reservelijsthouders.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Wel ben je van harte uitgenodigd om de finale te bekijken op 6 en 7 november om 15:30 bij de Identity Games stand in hal 10!