Even voorstellen

Wij bedenken, ontwikkelen en maken al 30 jaar de mooiste spellen voor consumenten en bedrijven. En met succes.

Identity Games vlag

Identity Games staat als onderneming midden in de samenleving. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hebben we hoog in het vaandel staan. In alles wat we doen, staat de mens centraal. In onze bedrijfsvoering zijn wij alert op de duurzame mogelijkheden die wij onze relaties kunnen bieden, hoe wij schadelijke emissies kunnen beperken en hoe wij moeten omgaan met onze afvalstromen en de eindigheid van bepaalde grondstoffen.

Onze productieprocessen voldoen aan de hoogste eisen en voldoen aan het strenge ICTI keurmerk. De fabrieken waar we mee werken worden regelmatig geïnspecteerd aan de hand van dit keurmerk.
Al onze spellen voldoen aan de internationale EU speelgoed richtlijnen.

Voorbeelden Identity Games spellen
Escape Room The Game spellen
Voorbeelden Monopoly op maat

Wat onze klanten zeggen

Identity Games streeft naar 100% klanttevredenheid

NVB over Identity Games
“Wij zijn zeer positief over de goede samenwerking met Identity Games. De doorlooptijd was zeer kort; dankzij flexibiliteit, professionaliteit en hard werken is er een zeer goed resultaat neergezet. Wij bevelen Identity Games van harte aan! Succes en professionaliteit verzekerd.”

Arthur Reitsma – Nederlandse Vereniging van Banken, projectleider bankenprogramma Week van het geld

“Ons doel was om op een speelse manier kinderen én ouders alles te leren over vlees en de veelzijdigheid hiervan. Samen met Identity Games een leuk en leerzaam kwartet ontwikkeld, met veel positieve reacties als resultaat!”

Mieke de Vos – coördinator Marketing & Communicatie Vereniging van Keurslagers

Mammoet over Identity Games
“Tot nu toe heb ik uitsluitend positieve reacties ontvangen op het pakket en specifiek op het Mammoet spel. De medewerkers zien dat er veel tijd en aandacht aan is besteed en vinden het er mooi uitzien. Het is te zien dat de strategie van Mammoet goed in het geheel verwerkt en de metalen doos, de lay out, de zandloper en de speelstukjes zorgen voor een herkenbare en degelijke uitstraling.

Marcel Schets – Manager QHSE Mammoet

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten