Nijntje is een van de meest iconische karakters van Nederland! Kinderen zijn er dol op en daar kunnen spelletjes natuurlijk ook niet aan ontbreken. Wij laten je graag de leukste nijntje spelletjes aan je zien die geschikt zijn voor de allerkleinste kinderen.

Nijntje Kiekeboe

Nijntje Kiekeboe is geschikt voor de allerkleinsten en groeit mee. Het spel kan op 3 niveaus gespeeld worden, afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Eventueel kan jouw kind dit spel al zelf spelen wanneer ze 6 maanden oud is!

Speel nijntje Kiekeboe door nijntje af te dekken. Iedere 7 seconden roept ze: “Hihi!”. Als je het huisje van nijntje afhaalt, roept ze: “Kiekeboe!”.

Speel nijntje Kiekeboe

Nijntje Kiekeboe spel
Nijntje Kiekeboe met spelonderdelen
Nijntje Kiekeboe spelonderdeel

Nijntje Verstoppertje

Nijntje Verstoppertje is een echte klassieker onder de nijntje spelletjes. Het is razend populair en dit spel wordt regelmatig weggegeven tijdens een verjaardag of feestdag voor kinderen van 1 t/m 4 jaar oud.

Het doel van het spel is om nijntje ergens in de kamer te verstoppen. Elke 10 seconden roept nijntje: ik ben hier! Wie nijntje als eerste vindt, wint het spel!

Speel nijntje verstoppertje

Nijntje Verstoppertje Spelen spel
Nijntje Verstoppertje Spelen met spelonderdelen
Nijntje Kiekeboe kinderspel