Code van Coppens en Escape Room The Game

Escape Room The Game is de officiƫle sponsor van de Nederlandse Code van Coppens tijdens het derde seizoen. Een logische samenwerking, want bij zowel het programma als het bordspel staan zenuwslopende Escape Rooms centraal!

Lees meer over Escape Room The Game

Wat is Escape Room The Game?

Escape Room The Game is een awardwinnend spel voor iedereen die graag escape rooms doet of wilt proberen! Door het grote succes hebben we al talloze Escape Room The Game avonturen uitgebracht. Van het ontmantelen van een atoombom tot het vinden van de uitweg uit de tombe van Osiris. Ook hebben wij speciale edities voor het gezin en voor twee spelers.

Samenwerking tijdens deze spannende avonturen is van essentieel belang, want jullie hebben maar 60 minuten om te ontsnappen.

Wat zijn de overeenkomsten tussen Code van Coppens en Escape Room The Game?

Code van Coppens en Escape Room The Game lijken op veel vlakken op elkaar. Net als in de tv-show werk je met elkaar samen om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de bizarste situaties. Denk bijvoorbeeld aan het ontsnappen uit een lab van een geschifte dokter of uit het internationale ruimte station. Dit doen ze door allerlei puzzels en raadsels op te lossen. Als de deelnemers er niet uit komen krijgen ze hints om ze in de juiste richting te sturen.

Escape Room The Game heeft hetzelfde principe! Het enige grote verschil is dat je het bordspel gewoon comfortabel in je woonkamer kunt spelen. Ook bij Escape Room The Game moeten jullie ontsnappen onder tijdsdruk. De meegeleverde Chrono Decoder telt af, geeft aan wanneer jullie hints mogen gebruiken en controleert of de ingevoerde codes juist zijn.

Wil jij zelf Escape Room The Game uit proberen?

Nu is het aan jullie om zelf de uitdaging aan te gaan in de spannendste avonturen en binnen de tijd te ontsnappen. Wil jij net als Code van Coppens een avondvullende belevenis meemaken? Bekijk dan snel het assortiment van Escape Room The Game en kies jouw favoriete avonturen uit. Met meer dan dertig avonturen zit er voor iedereen een passend avontuur bij. Probeer het nu zelf!

Bekijk het volledige assortiment