De leukste bordspellen voor kinderen (1 t/m 12 jaar)

Elk kind vindt het leuk om spelletjes te spelen. Of het nu om een peuter, kleuter of schoolgaand kind gaat. En stiekem vinden de ouders het ook heel gezellig om spelletjes te spelen met hun kinderen. Daarom geven we onze top 6 bordspellen die hartstikke leuk zijn om met je kinderen te doen. 

Nijntje Verstoppertje Spelen (leeftijd 1-4)

Voor onze kleinste dreumesen kan het lastig zijn om goed spelletjes mee te spelen, omdat ze het vaak nog niet zo goed begrijpen. Met Nijntje Verstoppertje Spelen heb je een simpel spelletje die iedereen begrijpt! Het doel van dit spel is om nijntje te verstoppen en dat de peuter op zoek gaat naar het verstopte nijntje. Dit kun je doen aan de meegeleverde kaartjes, maar nijntje maakt ook geluidjes waardoor ze makkelijker te vinden is. Dit spel is ook verkrijgbaar in een Woezel & Pip en Bumba variant.

Bekijk op bol.com

Nijntje Verstoppertje Spelen spel

Nijntje Stoelendans (leeftijd 1-4)

Een ander leuk bordspel voor de kleinste kinderen is Nijntje Stoelendans. Ook dit spel is makkelijk te begrijpen en is op verschillende manieren te spelen naarmate je kind ouder wordt. Het spel bevat een muziekdoos, danscirkels en verschillende dansopdrachten. Druk op de muziekdoos en het vrolijke nijntje muziek gaat spelen. Pak een dansopdracht en dans op de danscirkel totdat de muziek stopt. Draai vervolgens de danscirkel om. Wat zie je op het plaatje?

Bekijk op bol.com

Nijntje Stoelendans spel

Poepspel (leeftijd 6+)

Dit is hét spel waar iedereen win(d)t! Het Poepspel is hilarisch en zeer geliefd onder kinderen (en ouders). De bedoeling is dat je zoveel mogelijk kaarten weet af te leggen. De speler die de meeste kaarten overhoudt of een verkeerde kaart op de tafel legt, verliest en speelt verder met een drol op zijn hoofd! 

Bekijk op bol.com

Lynx (leeftijd 6+)

Lynx is een echte braintrainer voor kinderen. Dit bordspel is bovendien winnaar geweest van Speelgoed van het Jaar 2019 en dat is voor een goede reden. Kinderen vinden het namelijk een geweldig spel en het duurt niet te lang waardoor je het meerdere keren achter elkaar kunt spelen. met dit bordspel moet je zo snel mogelijk jouw plaatjes vinden. het spelbord zit in elkaar als een puzzel waardoor je het bord op meerdere manieren kunt opbouwen om het spel uitdagend te houden.

Bekijk op bol.com

Geef Oma Een Kus (leeftijd 8+)

Krijg jij ook altijd een zoen van je oma als ze trots op je is of als je op bezoek komt? In Geef Oma Een Kus moet je ervoor zorgen dat je geen smakkert krijgt van je oma. Het is een grappig kaartspel waarin je om de beurt aan oma vertelt wat voor gewéldige dingen je hebt gedaan. Wanneer ze te trots wordt krijg je een zoen van oma en verlies je het spel. Dit spel zorgt gegarandeerd voor een gezellige middag met je kids!

Bekijk op bol.com

Boom Boom Balloon (leeftijd 8+)

Knalt de ballon bij jou als eerste? In dit snelle en leuke spel heb je als doel om ervoor te zorgen dat de ballon niet in jouw beurt knalt. Gooi met de dobbelsteen en aan de hand van de ogen duw je prikkers tegen de ballon aan. Hoe langer het spel duurt, hoe raarder de vorm van de ballon en hoe spannender het spel wordt. Knalt de ballon in jouw beurt? Dan heb je het spel verloren. Dus verknal het niet! Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke spellen voor kinderen die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt. Benieuwd naar het volledige aanbod van Identity Games? Kijk dan snel op onze productpagina!

Bekijk op bol.com