Spelletjes spelen tijdens de herfstdagen? Dit zijn de nieuwste spellen van Identity Games!

Spelletjes spelen tijdens de herfstdagen? Dit zijn de nieuwste spellen van Identity Games!

De natte herfstdagen zijn weer in ons koude kikkerlandje gearriveerd en dat vraagt natuurlijk om het spelen van gezellige of spannende spelletjes. De afgelopen tijd zijn er weer verschillende nieuwe bord- en kaartspellen uitgebracht door Identity Games. Van Escape Your House, waarbij je uit je eigen huis moet ontsnappen tot het bordspel Bankroet, het spel dat je wint door één miljoen te verliezen. In deze blog zetten we deze nieuwe spellen in de spotlights!

Escape Your House

Leeftijdscategorie: Vanaf 8 jaar

Escape Your House is het nieuwste bordspel van de bekende serie Escape Room The Game. Dit is echter wel een bijzondere variant, want in dit spel is het jouw doel om zo snel mogelijk uit je eigen huis te ontsnappen. Het is dan ook niet voor niks dat we onlangs Speelgoed Van Het Jaar hebben gewonnen met dit bordspel.

Het spel bestaat uit 6 spannende missies, waarbij je 15 minuten de tijd hebt om te ontsnappen. Werk samen om de puzzels op te lossen die in het hele huis zijn achtergelaten, zodat jullie uiteindelijk de ‘Meestersleutel’ voor het ‘Super Slot’ kunnen vinden. Wanneer je het slot open hebt gemaakt ben je ontsnapt uit je eigen huis!

Bekijk op Bol.com

Bankroet

Leeftijdscategorie: Vanaf 8 jaar

Bankroet is een leuk familiespel voor alle leeftijden! Het is jouw doel om als snelste een miljoen te verliezen. Stop je geld in aandelen, ga naar de casino of doe een gok bij de autoraces. Dit keer moet je niet hopen op de winst, maar op zoveel mogelijk verlies. Ben jij de eerste die een miljoen over de balk weet te smijten? Probeer het nu zelf met Bankroet!

Bekijk op Bol.com

Monstermeppen

Leeftijdscategorie: Vanaf 5 jaar

Monstermeppen is een kinderspel waarbij je zo snel mogelijk monsters moet vangen die aangegeven staan op de monstermixer. Maar pas op de kleine beestjes lijken enorm veel op elkaar… Wie als eerste vijf monsters heeft gevangen, wint deze leuke monsterjacht!

Bekijk op Bol.com

Monstermeppen bordspel met spelonderdelen

Dierenpoep Weetjeskwartet

Leeftijdscategorie: Vanaf 6 jaar

Kinderen zijn dol op kwartet en helemaal op de dierenpoep variant. Op de kaarten staan bijpassende plaatjes en leuke weetjes. Welke vorm hebben de keutels van een wombat? Hoeveel keer poept een panda gemiddeld per dag? Speel, onthoud, verzamel en win! Wie wordt de dierenpoep expert in jullie gezin?

Bekijk op Bol.com

 

Dierenpoep Weetjeskwartet met spelonderdelen