Van TV-scherm naar woonkamer: geniet nu ook zelf thuis van ‘De Verraders’ met het gloednieuwe bordspel

Van TV-scherm naar woonkamer: geniet nu ook zelf thuis van ‘De Verraders’ met het gloednieuwe bordspel

Vanaf nu kunnen fans van het populaire programma ‘De Verraders’ hun favoriete tv-spel zelf thuis spelen. Zo kunnen zij zelf ervaren hoe het is een spel te spelen waarin niemand te vertrouwen is, je wel moet samenwerken, maar elk moment dolk in je rug kan krijgen. Vanaf vandaag, woensdag 6 september 2023, is het officiële bordspel van dit bloedstollende programma verkrijgbaar op de Nederlandse markt, ontwikkeld door Identity Games in nauwe samenwerking met RTL en IDTV.

Het spel is gebaseerd op het originele televisieformat van ‘De Verraders’ en bevat de bekende elementen als de spannende nachten, de bekende wapenkamer en de dolk tijdens de ronde tafel sessies. Als speler kun je de spanning en sensatie van het tv-programma thuis in je eigen woonkamer beleven en er samen met vrienden en familie achter komen wie de ultieme verrader is.

Het bordspel is door een vakjury tot winnaar Speelgoed van het Jaar 2023 in de categorie Kidult gekozen en gaat nu op voor de Publieksprijs die op 9 november 2023 bekend zal worden gemaakt.

Het bordspel van De Verraders is vanaf vandaag te koop voor een prijs van €29,99 en is ontwikkeld door Identity Games in nauwe samenwerking met RTL en IDTV.