Dit zijn de leukste (bord)spellen met dieren voor kinderen

Dit zijn de leukste (bord)spellen met dieren voor kinderen

Kinderen zijn dol op dieren! Zo zal je het vast herkennen als jouw kind een keertje om een huisdier heeft gevraagd, zoals een hond of kat. Ook als je kind wat jonger is zijn dieren al reuze interessant. Zo leren ze maar al te graag dierengeluidjes en het bestaan van nieuwe dieren. Vanuit deze interesse zijn er al veel leuke dieren bordspellen gemaakt. Wij lichten de leukste dierenspellen van Identity Games in deze blog aan je uit!

1. Dierenpoep Weetjes Kwartet

Bijna elk kind houdt van grappen en grollen. En als je kinderen hebt van rond de 3 t/m 8 jaar oud zal onderbroekenlol ook geen onbekend fenomeen voor je zijn. Doe deze kids daarom een pleziertje en speel het Dierenpoep Weetjes Kwartet met ze!

Dit dierenspel bestaat uit verschillende kwartetten met bijpassende plaatjes en leuke weetjes over dierenpoep. Welke vorm hebben de keutels van een wombat? Hoeveel keer poept een panda gemiddeld per dag? Speel, onthoud, verzamel en win!

Dierenpoep Weetjeskwartet met spelonderdelen

2. BBC Earth Animals

Een grote speler op het gebied van dierendocumentaires is toch wel de BBC. Deze prachtige documentaires worden altijd ondersteunt met de stem van David Attenborough. Daarom kan het dieren bordspel β€˜BBC Earth Animals’ natuurlijk niet ontbreken aan dit lijstje.

In dit gezellige familiespel leer je spelenderwijs een heleboel grappige en interessante feiten over onze planeet en de prachtige wilde dieren die er leven. Via een speciale website bekijk je de mooiste filmpjes en krijg je allerlei leuke vragen.

3. Ezelen

Voor wie een snel familiespel helemaal te gek vindt, is het spel Ezelen een leuk dieren spelletje! Ezelen is een gezellig, hectisch en snel spel voor de hele familie. Schuif de kaarten naar elkaar, verzamel vier dezelfde en pak als eerste een ezel. Te laat? Dan word je de ezel!

De kaartjes bestaan uit grappige dierenkaarten en de pionnen zijn echte ezels!

Ezelen kaartspel met spelonderdelen

1. Lynx

Lynx is het perfecte dieren bordspel voor als je spelletjes zoekt voor de hele familie. Zet het spelbord in elkaar, schud de kaartjes en neem er 3. Zoek en vind als snelste jouw plaatjes. Waar zijn de koekjes, de gitaar en de tennisbal? Vind als eerste jouw 3 plaatjes op het bord en win!

Verbeter nu je concentratie en train je brein met Lynx!

5. Nijntje Verstoppertje

Wie kent het populairste konijntje van Nederland nou niet? Ons spel nijntje Verstoppertje is dan ook niet voor niks een van de populairste spelletjes in Nederland voor de kinderen van 1 t/m 4 jaar oud.

Het is een spannend dierenspelletje die je dreumes gegarandeerd leuk gaat vinden.

Nijntje Verstoppertje Spelen met spelonderdelen