Vier jij de feestdagen met z’n tweetjes? 2 bordspellen voor onder de boom

Vier jij de feestdagen met z’n tweetjes? 2 bordspellen voor onder de boom

Dit jaar vieren we de feestdagen zonder roemruchte bedrijfsborrels, chique brunches en overdadige familiediners. Maar gelukkig kun je er ook met z’n tweetjes een knusse feestmaand van maken. Want met een paar kaarsjes, een glas glühwein en een bordspel op tafel, zijn de decemberdagen nét zo gezellig als anders. Om je een eindje op weg te helpen, geven wij je twee bordspellentips voor onder de boom.

Gek op raadsels en puzzels? Kies voor Escape Room The Game 2 Players

Zijn de Escape Room-spellen nieuw voor jou? En wil je deze spellen graag met z’n tweeën ontdekken? Dan is Escape Room The Game 2 Players het perfecte cadeau voor de feestdagen. De reguliere Escape Room The Game: 2 Players Edition bevat twee escape rooms en is goed voor meerdere uren spelplezier. Omdat de escape rooms erg spannend zijn, is dit spel ideaal voor een donkere, regenachtige avond. Liefst met de lichten gedimd en een mysterieuze Spotify-playlist op de achtergrond.

Dit spel vormt niet alleen een cognitieve en sportieve uitdaging, maar zorgt ook dat je jezelf en de ander op een nieuwe manier leert kennen. Het spel leert je namelijk veel over stressbestendigheid, vindingrijkheid en abstracte vermogens. En laten we eerlijk zijn: het is stelt ook je relatie op de proef. Want wie is nu eigenlijk de betere puzzelaar? En wie neemt de leiding wanneer de stress van de aftikkende klok je om het hart slaat? Kortom: superleuk als je gek bent op puzzelen, tijdsdruk en een flinke dosis spanning. Deze editie van Escape Room The Game bevat twee onwijs spannende avonturen:

  • Prison Island
  • Mad House

Je kunt de Escape Room-avonturen spelen met de Chrono Decoder uit één van de twee basisspellen of met de digitale Chrono Decoder in de app.

Bekijk dit spel op Bol.com

Samen griezelen bij kaarslicht? Speel dan Escape Room The Game 2 Players: Horror

Wil je liever griezelen bij het allerengste Escape Room-bordspel ooit gemaakt? Kies dan voor de bloedstollende Escape Room The Game: 2 Players Horror die recent in de winkel is verschenen. Maar pas wel op: dit is geen escape room-spel voor bangeriken en tere zielen. Ons advies: gewoon lekker spelen, en desnoods een nachtje slapen met ‘t licht aan. 😉

Weet dus waar je aan begint, want deze escape rooms staan garant voor een spannende en onvergetelijke ervaring. Kun jij de puzzels, raadsels en clues oplossen en ontsnappen? Of leg jij het af tegen de slechteriken in het spel? In deze editie maak je kennis met twee avonturen die je nekharen overeind doen staan:

  • House by the Lake
  • The Little Girl

Je kunt ook deze Escape Room-avonturen spelen met de Chrono Decoder uit één van de twee basisspellen of met de digitale Chrono Decoder in de app.

Bekijk dit spel op Bol.com

Meer blogs lezen met leuke tips, nieuws en weetjes? Bekijk hier al onze artikelen.