Dit zijn de beste Harry Potter bordspellen

Dit zijn de beste Harry Potter bordspellen

Sinds J.K. Rowling haar eerste Harry Potter boeken uitbracht zijn ze razend populair geworden. Ondanks dat het van origine kinderboeken zijn, is de reeks ook zeer in trek bij de volwassenen. Inmiddels zijn er ruim 500 miljoen exemplaren verkocht en daar is het niet bij gebleven. De echte fan kan niet genoeg krijgen van de wondere avonturen van Hogwarts en daarom zijn er ook diverse Harry Potter bordspellen verkrijgbaar. Wij laten jou daarom de beste Harry Potter spellen aan je zien!

1. Harry Potter Cluedo

Cluedo is een echte klassieker onder de bordspellen. Nu is het jouw kans om het iconische spel te spelen in een officieel Harry Potter thema. Een van de personages uit de reeks is verdwenen. Het is aan jou en je vrienden om deze verdwijning op te lossen.

Probeer uit te vinden in welke kamer de ontvoering heeft plaatsgevonden, wat het gebruikte wapen was en wie de schuldige is. Deze Cluedo-variant werkt zoals je het gewend bent, alleen met extra magische verwijzingen. Daarom is het voor ons een van de leukste Harry Potter bordspellen.

Los de ontvoering als snelste op

Harry Potter Cluedo

2. Match Harry Potter

Match Harry Potter is een vijf-op-een-rij spel waarbij je met blokjes zo snel mogelijk vijf van de dezelfde Harry Potter karakters op een rij moet zien te verzamelen. Met 15 iconische personages is dit een tactisch spel waarmee jij met je favoriete helden kunt spelen. Ga nu de uitdaging aan!

Speel vijf-op-een-rij met Harry Potter

Match Harry Potter

3. Trivial Pursuit Harry Potter

Test jouw kennis met dit gezellige gezellige Harry Potter bordspel. In Trivial Pursuit is het aan jou om de meeste vragen over de Harry Potter serie goed te beantwoorden. Ben jij de grootste fan van Harry Potter? Nu verkrijgbaar als reiseditie of met spelbord.

Weet jij alles van Harry Potter?

Trivial Pursuit Harry Potter
Trivial Pursuit Harry Potter

4. Top Trumps Harry Potter

Onze laatste aanrader van de leukste Harry Potter bordspellen is een van de populairste kaartspellen uit de verenigd koninkrijk genaamd Top Trumps. De bedoeling van het spelletje is om de eigenschappen van de Harry Potter karakters op de kaartjes te benutten om andere kaarten te bemachtigen.

Top Trumps Harry Potter