Identity Games gaat samenwerken met 999 Games

Identity Games gaat samenwerken met 999 Games

Identity Games gaat strategische samenwerking aan met 999 Games voor de optimalisatie van de distributie van haar spellen in Nederland en België.

Vanaf 1 juni a.s. gaat Identity Games een samenwerking met 999 Games aan. Binnen deze samenwerking zal 999 Games de volledige logistieke afhandeling van de spellen van Identity Games vervullen. Dit zal gebeuren vanuit het nieuwe distributiecentrum van 999 Games in Almere.

Vanuit deze locatie zullen alle accounts in de Benelux geleverd gaan worden. Identity Games zal zelf het contact met key accounts in Nederland en Vlaanderen onderhouden. Zij blijven in gesprek met Mark Versteegh, Accountmanager Retail bij Identity Games. Alle andere klanten kunnen straks, gebruikmakend van de distributiekracht van 999 Games, ook het assortiment van Identity Games makkelijk en snel in huis halen.

Quote Rene; “Met het nieuwe pand van 999 Games wordt er ruimte geboden voor het aanbieden van extra diensten. Identity Games heeft ervoor gekozen om van deze gelegenheid gebruik te maken door hun logistieke processen door ons te laten vervullen. Hierdoor zullen we de spellen van Identity Games meenemen tijdens onze winkelbezoeken.” Aldus Rene Knip, Sales Director bij 999 Games.

Quote Jeroen; “Het is belangrijk om te benoemen dat het om een logistieke samenwerking in de Benelux gaat, met commerciële mogelijkheden voor winkeliers die tot nu toe moeilijk aan de spellen van Identity Games konden komen. Key Accounts worden nog altijd door Identity Games beheerd, net als de marketing en de klantenservice.”. Aldus Jeroen Nugteren, Managing Director bij Identity Games.

Voor meer informatie:

Identity Games
Contactpersoon: Jeroen Nugteren
E-mail: jeroen@identitygames.nl

999 Games
Contactpersoon: Rene Knip
E-mail: rknip@999games.com