Identity Games sleept twee prijzen in de wacht tijdens Speelgoed van het Jaar verkiezing

Identity Games sleept twee prijzen in de wacht tijdens Speelgoed van het Jaar verkiezing

Op 6 november 2019 vond de 46ste editie van de Speelgoed van het Jaar verkiezing plaats. Uit handen van Chazia Mourali mocht Identity Games twee prijzen in ontvangst nemen. Lynx, het zoekspel voor de hele familie, won in de leeftijdscategorie 6 & 7 jaar. De prijs voor de leeftijdscategorie 18 Plus ging naar het populaire Escape Room The Game: 2 Players. Identity Games was tevens genomineerd in de leeftijdscategorie 10 & 11 jaar met Escape Room The Game: Jumanji Family Edition.

Lynx

Lynx is hét zoekspel voor de hele familie. Zet het spelbord als een puzzel in elkaar, schud de kaartjes en neem er drie. Waar zijn de koekjes, de gitaar en de tennisbal? Vind als eerste jouw drie plaatjes en win het spel! Doordat het spelbord als een puzzel in elkaar zit, zijn de verschillende puzzelstukken steeds op een andere manier in elkaar te leggen.

Escape Room The Game: 2 Players

’s Werelds eerste thuisvariant op de populaire Escape Room gamebeleving is met twee personen te spelen met Escape Room The Game: 2 Players. De uitdagende puzzels en raadsels maken deze editie van Escape Room The Game het ideale cadeau voor iedere puzzelaar. In het spel zitten twee spannende avonturen waarmee je thuis of op vakantie per mysterie 60 minuten zoet bent: ‘Mad House’ en ‘Prison Island’. Om je kennis te laten maken met de speelwijze zit er ook een introductieavontuur bij.