Jouw eigen spel als kerst- of jubileumgeschenk

Een gepersonaliseerd spel als geschenk voor werknemers of zakenrelaties

Van een pen leer je niks. Een fles wijn is zo op. En een kalender? Tja, die zit gewoon op je telefoon. Wat is er mooier dan een echt blijvend geschenk. Een cadeau waar mensen over praten. Een cadeau waarmee je in de herinnering blijft. Een cadeau om je werknemers of je klanten eens ├ęcht te bedanken. Een gepersonaliseerd spel als geschenk.

Identity Games maakt al ruim 30 jaar op maat gemaakte spellen voor bedrijven in alle denkbare branches. Veel van die spellen ontwikkelen wij voor organisaties die een origineel geschenk zoeken.

Monopoly op maat (BMN)
Bordspel op maat (Tzorg)
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Kaartspel op maat (Aberson)

Wij ontwikkelen spellen die bedoeld zijn voor een kerstpakket, een relatiegift of een loyalty-actie. Het uitgangspunt daarvan is altijd hetzelfde: een 100% gepersonaliseerd bord- of kaartspel in jouw huisstijl of thema.

Neem direct contact met ons op

Wij maken jouw eigen spel al vanaf 1.000 exemplaren

Identity Games maakt al meer dan een kwart eeuw gepersonaliseerde bord- en kaartspellen. Soms baseren we die op bestaande spellen, zoals Monopoly, en soms bedenken we een geheel nieuw spel. Dat hangt volledig af van jouw voorkeur en van de gelegenheid waarvoor je het spel wil laten maken.

In de afgelopen dertig jaar hebben wij elke mogelijke wens al voorbij zien komen. Wij werkten voor talloze bedrijven, waaronder KLM, Tony Chocolonely, Plus en de Efteling. Maar ook voor minder bekende namen, onder meer in de transportsector, de zorg en de handelsbranche.

Nieuwsgierig geworden? Wij gaan graag met je in gesprek

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een spel als geschenk? Bijvoorbeeld in het kerstpakket van je personeel? Of als jubileumgift aan je zakelijke netwerk? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend. In dit gesprek leggen wij je graag uit hoe we jou helpen bij de ontwikkeling van jouw eigen spel.

Ga met ons in gesprek

 

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten