Je eigen kaartspel laten maken?

Een gepersonaliseerd kaartspel van jouw eigen bedrijf of merk

Steeds meer bedrijven laten een corporate kaartspel ontwikkelen. Zo’n spel is vaak bedoeld als promotieartikel om producten, diensten of de regio onder de aandacht te brengen. Een kaartspel op maat is een origineel cadeau en vormt de perfecte mix van entertainment, marketing en informatie-overdracht.

Identity Games maakt al ruim 30 jaar op maat gemaakte spellen voor bedrijven in alle denkbare sectoren. Zo ontwikkelden wij spellen voor Rituals, Plus, KLM, de Efteling en talloze minder bekende bedrijven in de transportsector, de zorg, de retail en de handelsbranche.

Neem direct contact met ons op
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat (PickWick)
Kaartspel op maat: Witte Reus kwartet
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Kaartspel op maat

De ontwikkeling van jouw corporate kaartspel nemen wij voor 100% op ons. Van de conceptfase tot de oplevering, en alles daartussenin. Dat doen we in nauw overleg met jou, zodat jij al na enkele weken een volledig op maat gemaakt kaartspel in handen hebt. Geheel in jouw huisstijl en volgens jouw wensen en voorkeuren.

Bekijk onze cases

Jouw kaartspel op maat vanaf 2.500 stuks

Het ontwikkelen van jouw eigen kaartspel is al mogelijk vanaf een oplage van 2.500 exemplaren. En vele succesvolle bedrijven gingen je voor. Je krijgt een game in handen die gemaakt is in de huisstijl van jouw organisatie, of volgens het thema dat jij wenst. Dat kan zijn voor een speciale gelegenheid, zoals een jubileum of een kerstgeschenk voor je medewerkers, maar ook als loyaltymiddel voor je klanten. Een kaartspel is ook ideaal als relatiegeschenk voor zakelijke contacten, of als spaaractie in de particuliere markt.

Identity Games denkt graag met je mee over de mogelijkheden van je eigen spel. Wij beschikken over ervaren accountmanagers, designers en productontwikkelaars die staan te popelen om jouw idee tot een succes te maken!

Interesse? Neem contact met ons op!

Wil jij je eigen op maat gemaakte kaartspel of kwartet laten maken? Vul dan ons contactformulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Liever gelijk bellen of mailen? Dat is prima! Wij zijn bereikbaar via 010 201 4555 of via info@identitygames.nl.

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten