Nijntje spelletjes: Dit zijn onze favorieten!

Nijntje spelletjes: Dit zijn onze favorieten!

Iedereen kent het iconische nijntje karakter wel. Het schattige konijntje bestaat al sinds 1955 en sindsdien zijn er al talloze boeken, films en shows over nijntje gemaakt. En daar kunnen spelletjes natuurlijk ook niet aan ontbreken. Identity Games heeft in samenwerking met nijntje al diverse leuke spellen uitgebracht. En wij laten je graag de leukste nijntje spellen aan je zien.

Nijntje Verstoppertje

Nijntje Verstoppertje is een echte klassieker onder de nijntje spelletjes. Het is razend populair en dit spel wordt regelmatig weggegeven tijdens een verjaardag of feestdag voor kinderen van 1 t/m 4 jaar oud. Het doel van het spel is om nijntje ergens in de kamer te verstoppen. Elke 10 seconden roept nijntje: ik ben hier! Wie nijntje als eerste vindt, wint het spel! Deze variant is ook beschikbaar in Woezel & Pip en Bumba variant.

Speel verstoppertje met nijntje

Nijntje Verstoppertje Spelen met spelonderdelen

Nijntje Stoelendans

In dit gezellige dansspel speel jij samen met nijntje en haar vriendjes. Het spel bestaat uit verschillende dansopdrachten. Druk op de knop van de muziekdoos en dans op de danscirkel totdat de muziek stopt. Draai de danscirkel om waar je op staat. Wat zie je op het plaatje? Dans mee met nijntje!

Dans samen met het leukste konijntje

Nijntje Plaatjes Maken

Nijntje Plaatjes Maken is een leerzaam spelletje voor de kinderen van 3 en 4 jaar oud. Het spel bestaat uit verschillende voorbeeldkaarten van nijntje. Bekijk samen met je kind de kaarten goed. Draai vervolgens de kaart om en probeer de afbeelding zo goed mogelijk na te maken met de meegeleverde losse onderdelen.

Train de cognitieve skills van je kind

Nijntje Plaatjes Maken met spelonderdelen

Nijntje Kiekeboe

Als vervolg op het populaire verstoppertje spel hebben wij voor de allerkleinsten nijntje Kiekeboe ontwikkeld. Het spelletje is op drie niveaus te spelen, afhankelijk van de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Dit spel speel je met een pratende nijntje en drie huisjes. De bedoeling is om nijntje af te dekken met een huisje. Iedere 7 seconden roept ze: “Hihi!”. Als je het huisje van nijntje afhaalt, roept ze: “Kiekeboe!”. Weet jouw dreumes nijntje te vinden?

Ontdek nijntje Kiekeboe

Nijntje Kiekeboe kinderspel