Identity Games presenteert: Escape Room The Game 2

Identity Games presenteert: Escape Room The Game 2

Na het daverende succes van Escape Room The Game basisspel 1 en de diverse varianten, waaronder de Jumanji Family Edition en de 2 Players versie, presenteert Identity Games najaar 2019 een nieuw basisspel: Escape Room The Game 2. Hiermee kun je de spanning van een echte Escape Room in jouw eigen huiskamer beleven met vier gloednieuwe avonturen:

Panic on the Titanic, Alice in Wonderland, Dawn of the Zombies en Another Dimension.

Over het spel

Escape Room The Game is hΓ©t spel waarbij je moet samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok; je hebt 60 minuten om te ontsnappen. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken. In dit spel win je samen of verlies je samen. Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen om raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen. Teamwork is de sleutel tot succes!

Introductiespel

Mocht je nog niet zo ervaren zijn in het zoeken van aanwijzingen en het kraken van codes, maak je dan klaar voor het avontuur van je leven! Geen zorgen, het nieuwe basisspel bevat een kort introductiespel, waarvoor je de bijgeleverde timer op 15 minuten kunt zetten. Zo kun je kennismaken met het concept van Escape Room The Game en weet je precies wat er van je verwacht wordt.