De leukste schoencadeautjes voor sinterklaas

De leukste schoencadeautjes voor sinterklaas

Sinterklaas blijft een van de leukste feestdagen voor kinderen. En dat is natuurlijk te danken aan een belangrijk detail: ze krijgen cadeautjes! Ook de schoen zetten blijft een spannend moment voor de kids. Wij snappen dat je als vervangende sint het soms lastig vindt wat je in het schoentje van je kind moet stoppen.

Wij geven je graag wat inspiratie voor de allerleukste Sinterklaas schoencadeautjes.

Schoencadeautjes voor leeftijd 0-4

In deze leeftijdscategorie van een kind gebeurt er ontzettend veel! Elke ervaring is nieuw en ze ontwikkelen zich razendsnel. Door dit extra te ondersteunen zijn er genoeg schoencadeautjes te verzinnen die niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens hartstikke leerzaam zijn.

1. Nijntje spelletjes

Elk kindje kent het bekendste konijntje van Nederland wel en er zijn al verschillende spelletjes van gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de klassieker nijntje Verstoppertje en het nieuwere nijntje Kiekeboe spel. Bij deze spellen gaat het niet alleen om entertainment, maar ze ontwikkelen ook direct hun zoekvermogen en motoriek.

Speel en leer met nijntje

Nijntje kiekeboe en nijntje verstoppertje

2. Junior Kwartet

Als je kindje al ietsje ouder is, kun je ook beginnen met het spelen van kaartspelletjes, zoals het junior kwartet. Deze kaartspellen zijn speciaal gemaakt voor jongere kinderen. Zo bevatten de kwartetten drie kaarten in plaats van vier en is er ook geen tekst te vinden op de kaarten. Bovendien heeft het spel de perfecte grootte voor een schoencadeau!

 

Kikker Junior kwartet met speelkaarten

2. Schoencadeautjes voor leeftijd 5-8

1. Weetjes Kwartet

Elk kind in deze leeftijdscategorie is dol op kwartetten. Omdat wij het ook belangrijk vinden dat kinderen wat opsteken van spelletjes hebben wij de weetjes kwartetten ontwikkeld. Zo leer je gelijk over de allerleukste onderwerpen, zoals het lichaam, sporten en zelfs dierenpoep. Het perfecte schoencadeautje dus!

Ontdek onze kwartetten

Dierenpoep Weetjeskwartet met spelonderdelen

2. Kaartspellen voor kinderen

Spelletjes zoals pesten, jokeren of boerenbridge zijn voor volwassenen gemakkelijk te spelen met een setje speelkaarten. Voor de wat kleinere onder ons is het best een uitdaging om te onthouden wat elke kaart nu precies doet. Daarom hebben wij speciaal voor hen de klassieke kaartspellen zo gemaakt dat je precies ziet wat er op de kaarten gebeurt.

Pesten kaartspel met onderdelen

3. Schoencadeautjes voor leeftijd 8+

1. kleine Legoset

Als wij zelf kijken naar welk speelgoed veel wordt verkocht, zien we dat Lego razend populair is onder deze doelgroep. Daarom is het een veilige keuze om een leuk product van Lego als schoencadeautje te gebruiken. Het voordeel hierbij is dat het assortiment zeer uitgebreid is. Zo is er altijd wel wat te vinden voor je kind!

2. Snoepgoed

Ben je op zoek naar een goedkoop schoencadeautje en wil je jouw kind extra blij maken? Ga dan voor een van de meest gekozen kleine cadeautjes: oftewel snoepgoed. En dat hoeft niet veel te zijn. Een chocoladeletter is al genoeg om jouw kroost gelukkig te maken!

Sinterklaas snoepgoed

3. Pokémonkaarten

Net als Lego is pokémon razend populair onder deze doelgroep. Daarnaast zijn deze schoencadeautjes niet zo heel duur en passen ze perfect in een schoen. Daarom kan je gerust zeggen dat dit een van de populairste schoencadeautjes is voor Sinterklaas.

4. Schoencadeautje voor volwassenen

1. Escape Room The Game The Golden Solution

Wil je een volwassene verrassen met een passend schoencadeautje voor Sinterklaas? Dan raden wij Escape Room The Game The Golden Solution aan. In dit herspeelbare escape room kaartspel is het aan jullie om de 12 uitdagende hoofdstukken tot een succesvol einde te brengen en de gouden oplossing te vinden.

Het is een uitdagend spel waarbij je samen de uitweg moet zien te vinden! Perfect voor een spelletjesavond tijdens de feestdagen.

Ga de uitdaging aan

Escape Room The Game kaartspel The Golden Solution