Ontdek de meest avontuurlijke Sciencefiction bordspellen van Identity Games

Ontdek de meest avontuurlijke Sciencefiction bordspellen van Identity Games

Ben je klaar om te ontsnappen aan de alledaagse realiteit en te duiken in een wereld vol met avonturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij laten jou in dit blog de leukste sciencefiction bordspellen zien van Identity Games. Of je nu een doorgewinterde spellenspeler bent of een beginner, voor iedereen is er wel een leuk sciencefiction bordspel te vinden.

Beeblio

In dit spel kruipen jullie in het hoofd van aliens die net planeet aarde hebben ontdekt. Het is jullie taak om al die gekke voorwerpen die op aarde te vinden zijn een naam te geven, zoals een fiets of een kop koffie. 

Elke speler krijgt kaartjes waarbij niet bestaande woorden op staan die je vervolgens aan objecten gaat koppelen. Kies dus een woord dat het beste bij het plaatje past. Zijn jouw medespelers het met je eens? Dan scoor je punten. En je kan nog meer punten scoren door de woorden te onthouden.

Ben jij de slimste alien?

Beeblio bordspel

Escape Room The Game Puzzle Adventures

Dit bijzondere spel is niet zomaar een escape room. Het is namelijk een kruising tussen een legpuzzel en een escape room. Het is aan jou om stukje voor stukje de geheimen te ontrafelen die het bevat. Vooral de Mission Mayday editie is een aanrader, omdat het de perfecte combinatie is van sciencefiction en de spanning van een escape room!

Het spel is bedoeld voor 1 of 2 spelers en je bent er ongeveer 2,5 uur zoet mee. Een gezellig avondvullend spel dus.

Ga op intergalactisch avontuur

Battle Royale: Last man standing

Mocht jij helemaal fan zijn van sciencefiction films en games, zoals The Hunger Games of Fortnite, dan hebben wij het perfecte spel voor jou! In ons allernieuwste spel Battle Royale: Last man standing ga jij met elkaar de strijd aan om als laatste over te blijven en het spel te winnen.

Kies jouw favoriete personage en vecht tot de laatste man op een tropisch eiland. Niet alleen jouw vijanden vormen een gevaar, ook het eiland is onvoorspelbaar door zijn explosieve uitbarstingen. Het spel is geschikt voor 2 t/m 4 spelers en een potje duurt ongeveer 30 minuten!

Bekijk Battle Royale

Escape Room The Game Time Travel

Ben jij meer een beginnende bordspel-speler of zoek jij een spel dat jij met de gehele familie kunt spelen? Dan is Escape Room The Game Family Edition een goede optie. Hierbij zijn er twee edities beschikbaar: Escape Room The Game Time Travel & Escape Room The Game Jumanji.

In beide spellen zitten drie avonturen waarbij jullie bij elk avontuur 60 minuten de tijd hebben om te ontsnappen. In dit spel win of verlies je samen. Samenwerken is daarom de sleutel tot succes!

Lukt het jullie om te ontsnappen?

Escape Room The Game Familie editie met spelonderdelen

Hoofd Bewaking

Zijn jouw kinderen ook dol op het sciencefiction genre? Dan raden wij Hoofd Bewaking aan! Hoofd Bewaking is een actief actiespel waarbij jouw huis wordt omgetoverd tot een museum vol waardevolle kunstschatten. Het is aan een team van dieven de taak om binnen drie minuten zoveel mogelijk schatten te stelen, maar pas op! Er is een levende beveiligingscamera die als taak heeft om de dieven op heterdaad te betrappen. 

Bekijk het spel Hoofd Bewaking