Identity Games staat op Spellenspektakel 2021!

Identity Games is 6 & 7 november weer te vinden op het Spellenspektakel in de Jaarbeurs van Utrecht.

Onze bekendste merken, zoals Escape Room The Game en Nightmare Horror Adventures staan dit jaar weer in de spotlights. Maar ook nieuwe bordspellen, zoals Escape Your House & Bankroet zijn te vinden op deze beurs.

Kom jij ook langs bij onze stand?

Blijf op de hoogte van winacties en onze bordspellen

Plattegrond Spellenspektakel

Wat is er te doen bij de Identity Games stand?

Tijdens het Spellenspektakel is er genoeg te doen bij de stand van Identity Games. Onze stand is namelijk verdeeld in 3 onderdelen, waarbij verschillende activiteiten worden gehouden.

1. Identity Games stand

Bij de Identity Games beursstand kunnen verschillende spelletjes worden gespeeld. Denk hierbij aan onze nieuwe bordspellen als Bankroet en het Dierenpoep Weetjes Kwartet. Bovendien maak je in deze stand ook kans op een spelletjespakket van Identity Games. Kom daarom snel bij ons langs!

2. Escape Room The Game NK stand

In deze ruimte wordt het allereerste Escape Room The Game NK gehouden! Tijdens het NK gaan groepen de strijd tegen elkaar aan om te zien wie als snelste kan ontsnappen. De inschrijvingen voor dit evenement zijn al afgelopen. Wel kun je nog genieten van de finale die om 15:30 wordt gehouden. Eén ding is zeker het wordt een bloedstollende wedstrijd!

3. Escape Room The Game demo stand

Welkom in de wereld van Escape Room The Game! In deze stand kan jij ontdekken of je snel genoeg bent om te ontsnappen uit onze Escape Rooms. Er zijn 3 demo’s beschikbaar die jij kunt proberen om te kijken of de spellen wat voor jou zijn. Durf jij de uitdaging aan?

Op de hoogte blijven van onze bordspellen en winacties?

Identity Games brengt elk jaar weer de leukste bordspellen uit! Van een nieuwe Escape Room The Game tot een nieuw party- of familiespel.

Wil jij op de hoogte blijven van onze bordspellen en winacties? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan