Wat zijn de leukste familiespellen voor tijdens de kerst?

Wat zijn de leukste familiespellen voor tijdens de kerst?

Voor veel mensen staat de gezelligste periode van het jaar weer voor de deur! De feestdagen beloven een leuke tijd te worden met familie en vrienden. En daar horen natuurlijk ook verschillende spelletjesavonden bij. Helemaal tijdens deze periode van het jaar lijkt de interesse naar bordspellen groter te zijn en dat is eigenlijk niet gek. Een leuk familiespel zorgt namelijk voor een betere band met de familie en een gezellige sfeer.

Word jij tijdens de kerst een nog grotere spelletjesfan? Wij ook en daarom geven we jou onze favoriete familiespellen om te spelen tijdens de kerst!

Bankroet

Bankroet is het gezellige familiespel voor de kerst waarbij je niet zuinig aan hoeft te doen. In dit spel is het namelijk jouw doel om zo snel mogelijk een miljoen euro uit te geven. Geef je geld uit aan de gekste dingen, zoals een jacuzzi voor je hond of aan een achtbaan in je achtertuin.

Bekijk hier Bankroet

Beeblio

Beeblio is een gezellig partyspel waarbij je in de huid kruipt van aliens. Jullie hebben namelijk planeet aarde ontdekt en daar zijn allerlei voorwerpen te vinden waarvan jullie de naam nog niet kennen. Alle spelers krijgen een kaartje met een voorwerp erop: een fiets, een kopje koffie, een hotel, noem maar op.

In hun hand hebben de spelers kaarten met allemaal niet bestaande woorden (voor ons mensen dan) zoals shiketuta, qwiffle, obakla en klontotta. Stel dat op jouw kaartje een plaatje van boter staat, welke van deze woorden past daar dan het beste bij? Hopelijk zijn de andere spelers het met je eens!

Creëer nu je eigen taal! 

Escape Room The Game Family Edition

Wil jij met de familie de leukste avonturen beleven zonder dat je de woonkamer hoeft te verlaten? Speel dan Escape Room The Game Familie Editie deze kerst. In dit spannende spel heb je met het gezin 60 minuten de tijd om uit een escape room te ontsnappen. Naast onze basiseditie ‘Time Travel’ en ‘Jumanji’ hebben we ook diverse leuke uitbreidingen. Ontdek het nu zelf en ga de uitdaging met elkaar aan.

Ontsnap nu met het hele gezin

Hoofd Bewaking

Kunnen de kinderen geen genoeg krijgen van het spelen van spelletjes tijdens de feestdagen, maar ben je er zelf even op uitgekeken? Dan is Hoofd Bewaking het perfecte spel voor jou! In dit actieve spel is jouw huis een museum vol met waardevolle schatten. Probeer met een team van dieven zo veel mogelijk voorwerpen te stelen en naar de vluchtauto’s te brengen. Maar pas op, want een van de spelers is het Hoofd Bewaking: een levende beveiligingscamera!

Dit is spel is leuk om binnen te spelen tijdens de koudere dagen en ideaal als je meerdere kinderen over de vloer hebt tijdens de kerst of oud en nieuw.

Bekijk Hoofd Bewaking

Hoofd Bewaking sfeerfoto