Dit zijn onze leukste kaartspellen om buitenshuis te spelen met de kids!

Dit zijn onze leukste kaartspellen om buitenshuis te spelen met de kids!

Het wordt langzamerhand weer lekkerder weer! En dat betekent dat we binnenkort de terrasjes kunnen opzoeken en meer buiten komen. Wanneer je op pad gaat met de kids is het ook leuk om op z’n tijd een spelletje mee te nemen. Om deze reden laten wij je graag onze favoriete spelletjes zien die je gemakkelijk meeneemt en met de kinderen kunt spelen!Β 

1. Pesten

Het kaartspel Pesten is natuurlijk de klassieker die bijna iedereen kent! En dit kaartspel is ideaal om met de familie te spelen. Op de kaarten staan precies aangegeven wat je met de kaarten kunt doen. Zo staat er op de 7: Zeven blijft kleven! en bij de joker: Vijf kaarten pakken. Zo kan iedereen een potje pesten spelen!

Pesten kaartspel met onderdelen

2. Jokeren

Net als Pesten is het spel Jokeren van Identity Games speciaal gemaakt voor de spelers die het nog niet eerder hebben gedaan of wat jonger zijn. Het doel van Jokeren is om zoveel mogelijk kaarten weg te leggen door het vormen van setjes kaarten. Hoe minder kaarten je overhoudt, hoe minder minpunten je ontvangt! Dit spel bevat ook extra regels om het voor gevorderden nog wat spannender te maken!

Ezelen kaartspel met spelonderdelen

3. Ezelen

Ezelen is een gezellig en hectisch spelletje voor de hele familie. De bedoeling is om de grappige dierenkaarten zo snel mogelijk door te geven om vier dezelfde kaarten te verzamelen. Heb je een kwartet? Pak dan snel de ezel, want mocht je te laat zijn krijg je een ezel kaart! Het voordeel van dit spelletje is dat het niet te lang duurt, zo kan je het gemakkelijk even tussendoor spelen. Een potje duurt meestal maar 10 tot 15 minuten!

4. Kwartetspellen

Met de kwartetspellen van Identity Games zit je altijd goed! Bij ons is de keuze aan verschillende kwartetspellen ontzettend groot! Is je kind bijvoorbeeld fan van Dino’s? Kies dan voor het Dino Weetjes Kwartet. Zit je kind in de poep- en plasfase? Kies dan voor het Dierenpoep Weetjes Kwartet. Door de weetjes op de kwartetkaarten leren kinderen bovendien veel over het gekozen onderwerp. Wist je dat het spelen van spelletjes van kinderen een grote rol kan spelen bij het ontwikkeling van het kind? Daar hebben we ook een blog over gemaakt die je hier kunt lezen!

Bekijk al onze kaartspellen