Dit zijn onze favoriete spelletjes voor op reis!

Dit zijn onze favoriete spelletjes voor op reis!

De zomervakantie is begonnen! Dat betekent weer heerlijk genieten van een welverdiende vakantie. Of je nu dichtbij huis blijft of  ver weg op vakantie gaat, voor een echte spellenliefhebber kan het niet ontbreken om ook een paar spelletjes mee te nemen. Volgens een onderzoek van Panel Wizard speelt ruim 70% weleens een spelletje op vakantie. Daarom laten we jou de leukste spelletjes zien voor op reis!

1. Escape Room The Game 2 Players

De 2 player editie van de awardwinnende Escape Room The Game reeks is misschien van een kleiner formaat, maar bevat evenveel spanning. Dit maakt het dan ook een leuk spelletje om mee te nemen voor op reis. Inmiddels hebben we al drie verschillende edities die je gemakkelijk mee kunt nemen. Elk spel bevat 2 spannende Escape Rooms waarbij jij 60 minuten de tijd krijgt om te ontsnappen. 

Maak je vakantie nu extra spannend

 

Escape Room The Game 2 Players - Dagger of the Sultan & Viking Funeral
Vakantielanden Weetjeskwartet met speelkaarten

2. Vakantielanden Weetjeskwartet

Ook voor de kinderen zijn er genoeg leuke spelletjes voor op reis. Een van onze favorieten is het Vakantielanden Weetjeskwartet. Met dit kwartet neem jij je kids mee in de mooiste vakantiebestemmingen van Europa. Bovendien leren ze er veel van, want alle kaarten zijn voorzien van interessante weetjes over het land.

Leer alles over Europa

 

3. Kaartspel Pesten

Het meenemen van een klassiek kaartspel staat hoog op het lijstje van de typische vakantieganger. En daar hoort natuurlijk ook een potje Pesten bij. Met ons Pesten kaartspel is het ook voor kinderen makkelijker om mee te spelen. Op de kaarten staan namelijk precies wat je met de kaarten kunt.

Ben je helemaal onbekend met de spelregels van Pesten? Lees dan snel deze blog waar we jou precies uitleggen hoe het spelletje Pesten werkt.

Ontdek nu of jij de grootste pestkop bent

 

 

Pesten kaartspel met onderdelen
Trice dobbelspel met spelonderdelen

4. Trice

Ben jij een echte talenknobbel en ben je fan van taalspelletjes? Dan is Trice het leukste spelletje voor op reis. Gooi een groene (beginletter), rode (eindletter) en witte dobbelsteen (aantal letters). Schrijf binnen een minuut zoveel mogelijk woorden op met de beginletter, eindletter en het aantal letters dat je hebt gegooid. Wie na zes rondes de meeste punten heeft, is de winnaar! Wo(o)rd jij de dobbelkoning?

Test nu je taalkennis