Nieuwste bordspellen

De nieuwste gezelschapsspellen van Identity Games

Ben jij benieuwd naar de nieuwste bordspellen van Identity Games? Wij zijn een Rotterdams spellenbedrijf dat jaarlijks diverse nieuwe gezelschapsspellen uitgeeft. Dat doen we in Nederland, maar ook ver daarbuiten, want we verkopen miljoenen spellen in meer dan dertig landen.

Van onze hand verschenen onder andere de Monopoly-stedenedities, het Poepspel, de Escape Room The Game-franchise en het onwijs spannende detective-bordspel Nightmare Horror Adventures. Op deze pagina geven wij je een overzicht van de nieuwste bordspellen van eigen bodem.

1. Escape Room The Game: Puzzle Adventures

Het puzzelgenre heeft de laatste jaren een echte comeback gemaakt. Maar wist je dat er ook een superspannende escape room-puzzel bestaat waarbij je onder tijdsdruk allerlei clues, mysteries en breinbrekers moet oplossen? Escape Room The Game: Puzzel Adventures is hét spel voor als je wil puzzelen met een stevige dosis spanning en sensatie.

Het leuke aan Escape Room The Game: Puzzle Adventures is dat je het spel onder tijdsdruk kan spelen, maar dat je het ook kan spelen in de zogenaamde puzzelmodus, waarbij je dus geen tijdslimiet meer hebt. Welke versie je ook speelt: je moet je al je vaardigheden in de strijd gooien om de puzzel op te lossen. Creatief denken, improviseren, presteren onder druk, puzzelen, rekenen en noem het maar op.

Dit spannende puzzelspel is te spelen met z’n tweeën of in je eentje. Ideaal voor een regenachtige zondagavond!

Bekijk op Bol.com

Escape Room The Game Puzzle Adventures (2 personen)

2. BBC Earth: Animals

Kijk jij ook zo graag naar de BBC-documentaires van David Attenborough? Wij in elk geval wel! Daarom besloten we in samenwerking met BBC een bordspel uit te brengen genaamd BBC Earth: Animals. Dit bordspel is geschikt voor jong en oud (vanaf 8 jaar) en bevat een onwijs leuke dierenquiz waarin je alles leert over wilde dieren en onderwijl de strijd aangaat met je familieleden op het speelbord.

Wat dit spel zo leuk maakt, is dat het een klassiek bordspel is met een hippe en moderne twist. Het is namelijk een prachtig vormgegeven speelbord met houten pionnen in de vorm van wilde dieren, maar bevat ook prachtige documentairebeelden met bijbehorende quizvragen die je kunt afspelen op je laptop of tablet. Hoe je deze quizvragen beantwoordt, is weer van invloed op hoeveel stappen je vooruit mag zetten op het bord.

Hoewel het een competitief spel is, is het spel zo ingericht dat iedereen ongeveer dezelfde kans heeft om te winnen. Dit maakt het spel voor kinderen – en volwassenen die niet tegen hun verlies kunnen 😉 – extra leuk.

Meer weten over dit spel? Ga dan via onderstaande button naar de productpagina op Bol.com.

Bekijk op Bol.com

BBC Earth: Animals bordspel

3. Nightmare Horror Adventures

Ben jij gek op griezelen? Houd je van horrorfilms? Of ben je juist een enorme fan van crime en detectives? Dan is Nightmare Horror Adventures een spel naar je hart. In deze spannende en enge game onderzoek je met vier tot vijf personen een mysterieuze moord in een oude villa. In elke kamer van de villa vind je nieuwe clues die het verhaal stukje bij beetje ontrafelen. Het doel? De dader vinden van de gruwelijke villamoord. Maar pas goed op, want voor je het weet word je zelf het slachtoffer…

Nightmare Horror Adventures is een avondvullende ervaring met een spannend achtergrondverhaal. Het is een van de weinige bordspellen met een story-driven karakter, waardoor het net lijkt alsof je de hoofdrol speelt in een boek of film. Het enige verschil is dat jij degene bent die bepaald wat er gebeurd.

Durf jij het aan om deze murder mystery op te lossen?

Bekijk op Bol.com

Op de hoogte blijven van de nieuwste bordspellen?

Ben jij een echte spelletjesfanaat? En wil je graag op de hoogte worden gehouden over de nieuwste bordspellen van Identity Games? Volg ons dan op Instagram en ontvang dagelijks de leukste stories en posts over spellen en alles wat daarmee te maken heeft.

Volg ons op Instagram

speldoos nightmare horror adventures