Escape Rooms voor thuis

De 29 spannendste Escape Rooms voor aan de keukentafel

Op zoek naar een spannende Escape Room voor thuis? Onze award-winnende Escape Room-bordspellen zijn ruim 1 miljoen keer verkocht. Op deze pagina vind je de 29 populairste Escape Rooms waardoor je de spanning en sensatie thuis aan keukentafel kunt beleven!

Escape Room The Game 1: het spannendste spel voor thuis

Escape Room The Game bevat meerdere escape rooms die je thuis op de bank kunt spelen. Per Escape Room krijg je zestig minuten om te ontsnappen. De Escape Rooms kennen elk een ander speelniveau. Daardoor word je telkens opnieuw uitgedaagd. Wil je graag weten wat Escape Rooms zijn? Lees dan eerst onze uitleg. Of bekijk de 7 belangrijkste tips waardoor je sneller leert ontsnappen.

Wil je graag meer weten over de storytelling in onze escape rooms? Bekijk dan het Escape Room The Game-overzicht van Spellenwijs.nl als een voorproefje.

Elk van de Escape Rooms in de doos bevat drie delen waarin jij en je team een set aan codes moeten kraken. Deze codes voer je in op de Chrono Decoder. Dit is een speciaal apparaat dat bij het spel wordt geleverd. Je krijgt bij elk spel 16 sleutels waarvan er 4 gebruikt moeten worden. Jij moet middels enkele spannende puzzels ontdekken welke sleutels je nodig hebt en in welke volgorde. Weet je binnen 60 minuten alle drie de sleutelcombinaties te vinden? Dan ben je ontsnapt! Benieuwd hoe andere spelers het spel ervaren? Lees dan de review op Spellenbunker.nl.

Om het spel extra spannend te maken, kun je gebruik maken van de Escape Room-app. Deze app bevat onder meer spannende achtergrondmuziek, waardoor de sfeer nóg intenser wordt. In de doos van Escape Room The Game 1 vind je de volgende Escape Rooms:

Benieuwd naar de spelervaring van Escape Room The Game? Lees dan een review op Cynspirerend.nl.

Escape Room The Game Startersset met spelonderdelen

Escape Room The Game 2: een tweede deel vol spanning en avontuur

Voor de echte die-hard Escape Room-fans is er ook de opvolger: Escape Room The Game 2! Dit spel bevat de meest uitdagende Escape Rooms voor thuis, waardoor je je de komende tijd niet hoeft te vervelen. De varianten in de tweede game:

Ook in deze editie bevat elke kamer drie delen en krijg je 60 minuten de tijd om de codes van de Escape Room te kraken.

Escape Room The Game 2 met spelonderdelen

8 spannende uitbreidingssets voor thuis: voor wie er écht geen genoeg van kan krijgen

Ben jij helemaal verslingerd aan Escape Rooms voor thuis? En is geen uitdaging er eentje te veel voor jou? Dan zijn er acht uitbreidingssets beschikbaar die elk 60 minuten spelplezier bieden. Let wel goed op: voor het spelen van de uitbreidingen, heb je het basisspel nodig. Dit spel bevat namelijk de Chrono Decoder die vereist is om de codes in te voeren. Je kunt kiezen uit:

Escape Room The Game uitbreiding Casino met spelonderdelen

Escape Room The Game 2 Players: dé keuze voor een spannend spel met z’n tweetjes

Ook wanneer je Escape Room met z’n tweetjes wil spelen vanuit huis, zijn er voldoende mogelijkheden. Daarvoor is de speciale 2 Player Edition van Escape Room bijvoorbeeld een ideale keuze. Deze set bestaat uit drie onwijs spannende Escape Rooms, speciaal ontwikkeld voor met z’n tweetjes! Voor meer informatie kun je onze pagina bekijken.

De 2-spelereditie van Escape Room voor thuis bevat drie spannende delen. Daardoor heb je meerdere avonden speelplezier:

Naast de reguliere Two Player-Edition is er ook een Horror Editie. In deze versie zijn drie onwijs spannende escape rooms opgenomen:

Escape Room The Game 2 Players met spelonderdelen

Thuis spelen met het hele gezin? Kies voor de Escape Room The Game Jumanji: Family Edition

Speciaal voor gezinnen met kinderen hebben wij Escape Room Jumanji ontwikkeld. Dit leerzame spel is uitgegroeid tot een van de populairste gezelschapsspellen voor thuis! Wil jij samen met je kinderen een onvergetelijke avond vol uitdaging en spanning? Stap dan de wonderlijke, mysterieuze wereld van Jumanji binnen en ontdek of jij op tijd kunt ontsnappen. Ook erg leuk voor tijdens een kinderfeestje.

Escape Room The Game: Jumanji Family Edition bevat de volgende spellen:

Escape Room The Game Jumanji Family Edition met spelonderdelen

Escape Room The Game Virtual Reality: een unieke ervaring bij jou thuis

Met het Virtual Reality-set van Escape Room The Game bieden wij een hyperrealistische ervaring voor thuis. Je krijgt hiervoor een kartonnen VR-bril met knop meegeleverd. Het virtual reality-aspect van dit speelset levert een intense, onwijs spannende spelervaring op voor alle deelnemers. En het fijne is: je hoeft niet zelf een VR-bril aan te schaffen, want die zit er gewoon bij.

Tot het virtual reality-pakket van Escape Room The Game behoren de volgende spellen:

Escape Room The Game Virtual Reality: een unieke ervaring bij jou thuis

Escape Room The Game: Virtual Reality met spelonderdelen

Puzzel jezelf naar de ontsnapping met Escape Room The Game: Puzzle Adventures

Houd jij van puzzelen, maar ben je ook een thrillseeker? Dan is Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist het perfecte spel voor jou. In dit spel ga je op zoek naar clues, los je raadsels op en puzzel je de juiste stukken bij elkaar. Het spel is voor één of twee personen te spelen en kan zowel met als zonder tijdsdruk worden gespeeld. Dus houd je niet van stress en tijdsnood: dan kies je gewoon voor de Puzzel Modus. Ben je juist gek op de thrill en de tijdsdruk? Kies dan voor de Escape Room Modus.

Het verhaal van Escape Room The Game: Puzzle Adventures speelt zich af in een oud huis waar een alarm afgaat. Jij bent een agent en gaat op onderzoek uit. In de woning doe je echter een lugubere ontdekking. Je treft het lichaam van een vermoorde vrouw aan. Tot overmaat van ramp ontdek je tevens dat de voordeur, evenals alle andere deuren in het huis, geen deurklink heeft aan de binnenkant. Je zit opgesloten…

Escape Room The Game Puzzle Adventures (2 personen)