Relatiegeschenk per post versturen? Verras met een spel!

Onverwachts cadeautjes ontvangen per post vindt iedereen leuk! Je verwacht het namelijk niet en het is super persoonlijk. Het is dan ook de perfecte manier om indruk te maken op jouw relaties of potentiële klanten. Echter kan het lastig zijn om een origineel brievenbuscadeautje te bedenken. Voorbeelden van relatiegeschenken die per post verzonden kunnen worden zijn een cadeaubox, een persoonlijke kaart of een reep chocolade. Maar heb je ook al gedacht aan een bord- of kaartspel van je eigen merk

Meer informatie over een bordspel op maat

Bord- of kaartspel versturen via de post? Dit zijn de voordelen

Er worden het hele jaar door relatiegeschenken weggegeven aan bedrijven en mensen om bijvoorbeeld de naamsbekendheid te vergroten of om simpelweg op te vallen tussen de concurrenten. Dit geven ze weg tijdens de feestdagen, via beurzen of ze sturen het relatiegeschenk per post door bijvoorbeeld een brievenbuspakketje. Het is daarom van uiterst belang dat jij opvalt van de rest. En dat is waar een eigen bord- of kaartspel de uitkomst biedt. 

En niet zomaar een spel met alleen een eigen logo op de verpakking geplakt. Wij maken samen een uniek concept die past bij jouw doel en merk. Wil jij bijvoorbeeld een kaartspel waarbij potentiële klanten jouw bedrijf gaan kennen? Dan maken wij in samenwerking met jou een spel die de geschiedenis van jouw merk vertelt op een leuke manier. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en Tempo-Team. Maar ook voor kleinere ondernemingen in bijvoorbeeld de transport!

Kaartspel op maat (Aberson)
Kaartspel op maat (PickWick)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Monopoly op Maat voorbeelden

Ga de samenwerking aan met Identity Games

Wil jij indruk maken met een relatiegeschenk per post? Doe het dan met een eigen spel op maat! Met onze jarenlange ervaring maken we samen een spel die jouw doelgroep of klanten geweldig zullen vinden. Wij staan voornamelijk bekend om onze spellen als Escape Room The Game, Who’s The Dude en de Monopoly spellen die we voor vele supermarkten hebben ontwikkeld. Bovendien hebben we ook de nodige ervaring met het maken van bordspellen die bedoeld zijn om te versturen via de post door bijvoorbeeld een brievenbuspakketje.

Wij snappen dat je eerst meer informatie wilt over onze bord- en kaartspellen op maat. Neem daarom gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over ons bedrijf en onze spellen. 

Neem contact met ons op