Relatiegeschenk op een beurs weggeven? Doe het met een bordspel op maat

Met je onderneming op een beurs staan is een uitstekende manier om potentiële klanten kennis te laten maken met je bedrijf en om het eerste klantcontact te maken. En om een goede indruk te maken is het altijd verstandig om iets aan deze bezoekers te geven, zodat je wordt onthouden en je meer mensen naar je stand trekt. Want zeg nou eerlijk, wie houdt er niet van een leuk en gratis relatiegeschenk op een beurs?

Belangrijk is echter wel dat je weggever bijzonder en uniek is, zodat je niet op de grote stapel relatiegeschenken belandt. En dat is iets waar Identity Games je mee kan helpen! Oftewel met een bord- of kaartspel van je eigen merk!

Meer informatie over een bordspel op maat

Wat zijn de voordelen van een bord- of kaartspel als relatiegeschenk op een beurs?

Op elke beurs worden er relatiegeschenken weggegeven. En dat is natuurlijk niet voor niets. Iedereen wil graag laten zien dat hun onderneming bestaat en ze willen dat de beursbezoekers hun zullen herinneren. Dit doen ze met allerlei traditionele relatiegeschenken, zoals een usb-stick, pennen, tassen of een dopper waterfles. Met een eigen bordspel zorg jij als onderneming ervoor dat je een creatief en origineel presentje hebt voor op de beurs. Een relatiegeschenk waarbij je relaties zich ongetwijfeld zullen herinneren dat jij het bent geweest die een bord- of kaartspel hebt weggegeven.

Dit doen wij overigens niet door alleen een logo op een bestaand kaartspel te plakken. Wij maken een uniek concept voor je die past bij je onderneming. En dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en de PLUS.

Monopoly op Maat voorbeelden
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Educatief spel op maat (Cash Quiz)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Monopoly op maat Steden-edities
Kaartspel op maat (Aberson)

Ga de samenwerking aan met Identity Games!

Identity Games is een Nederlands spellenbedrijf die al 30 jaar ervaring heeft met het maken van games voor de consumenten- en zakelijke markt. Wij staan voornamelijk bekend om onze spellen als Escape Room The Game, Who’s The Dude en de Monopoly spellen die we voor vele supermarkten hebben ontwikkeld. In al die jaren hebben we ook veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van relatiegeschenken op beurzen.

Jouw eigen spel op maat is vanaf 1000 stuks leverbaar. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Dus wil jij opvallen met een uniek relatiegeschenk voor op een beurs, zoals met een Monopoly of een uniek kaartspel concept? Of heb je zelf een idee voor een game? Bel of mail ons, we staan graag voor je klaar.

Neem contact met ons op

Bedrijfscadeau met eigen logo