Dit is de beste rolverdeling om Escape Room The Game te winnen

Dit is de beste rolverdeling om Escape Room The Game te winnen

Bij het spelen van Escape Room The Game is goede communicatie en teamwork van essentieel belang om op tijd te ontsnappen. Zonder deze belangrijke basis wordt het al gauw een chaos en verliezen jullie het spel! Een goede rolverdeling is hierbij de sleutel tot succes. En om jou daar een handje mee te helpen nemen we je mee in de beste rolverdeling om Escape Room The Game te winnen. 

Bekijk onze Escape Room The Game avonturen

1. De leider

Dit is een van de allerbelangrijkste taken binnen Escape Room The Game. De leider is de rots in de branding en bewaart de rust in het team. Hij zorgt ervoor dat iedereen aan de slag gaat met hun taak en bewaakt het belangrijkste doel van het spel. Dit doel is natuurlijk om op tijd te ontsnappen.

2. Het brein

Het brein is de persoon die dol is op het oplossen van puzzels. Deze escape room speler beschikt over inzicht, logica en heeft aandacht voor details. Bovendien vindt hij het niet erg om wat langer bezig te zijn met een puzzel die lastiger is. Hij gaat door waar anderen afhaken.

Alleen Escape Room The Game spelen

3. De veteraan

Deze rol is niet een vereiste, maar wel heel handig om in je team te hebben. Een veteraan van escape room spellen weet snel verbanden te leggen en snapt hoe een escape room gemaakt is. Deze speler is dan ook heel goed om uit het oogpunt van de spelmaker te denken. Wanneer je een veteraan in jouw team hebt, is de kans groter dat jullie sneller uit een escape room ontsnappen.

4. De zoeker

De zoeker is iemand die op zoek gaat naar de puzzels en de bijhorende attributen. Hij zoekt continu naar aanwijzingen en deelt dit met de rest van het team. Deze rol is over het algemeen goed voor de mensen die het minder leuk vinden om de puzzels op te lossen. Dat is juist weer een betere taak voor  ‘het brein’. Vaak zijn jongere escape room spelers ideale zoekers!

5. De teamplayer

De teamplayer is de verbindende factor binnen de groep. Hij ondersteunt de andere spelers waar nodig en door zijn goede communicatieskills lossen jullie sneller en effectiever puzzels op. Teamwork en goede communicatie zijn een van de belangrijkste factoren om Escape Room The Game op tijd op te lossen. Daarom is een teamplayer een grote aanwinst voor jouw team.

Het spelen van spellen zoals Escape Room The Game is niet alleen leuk, maar je ontwikkelt er ook nieuwe skills mee! Zo word je bijvoorbeeld een betere communicator van het spelen van spellen. Benieuwd naar alle voordelen van het spelen van spellen? Klik dan hier om de blog te lezen!

Escape Room The Game sfeerfoto