Maak jouw Valentijnsdag een succes met deze tips!

Maak jouw Valentijnsdag een succes met deze tips!

De liefde hangt in de lucht, want het is bijna Valentijnsdag! Of je nu single bent of een relatie hebt, het allerbelangrijkste is om deze dag te spenderen met de mensen die je lief hebt.

Er zijn veel manieren om Valentijnsdag te vieren, zoals door uit eten te gaan, cadeautjes voor elkaar te kopen of door simpelweg tijd voor elkaar vrij te maken. In deze blog geven we jou de beste tips om jouw Valentijnsdag tot een waar succes te maken.

Plan een originele date

Vooral als je al een tijdje een relatie hebt kunnen dates, zoals een diner bij kaarslicht best een beetje standaard aanvoelen. Gooi het daarom eens over een andere boeg door een originele date met elkaar te plannen. Ga bijvoorbeeld iets actiefs doen door indoor te skiën of ga met je favoriete persoon naar een pretpark.

Organiseer een spelletjesavond met je favoriete personen

Wil jij gewoon thuis de liefde vieren tijdens Valentijnsdag? Dan is er niks beters om met jouw geliefde of favoriete mensen spelletjes te spelen. En spelletjes zijn juist erg goed om de harten weer sneller te laten kloppen voor elkaar. Het spelen van bordspellen zorgt namelijk voor een betere band met jouw partner en je leert elkaar weer op een andere manier kennen. Wij hebben de volgende aanraders voor je voor een onvergetelijke Valentijnsdag:

1. Escape Room The Game Puzzle Adventures

Escape Room The Game Puzzle Adventures is een spannende escape room die je gewoon romantisch thuis kunt spelen. Bovendien is het spel gemaakt voor twee personen, waardoor het een perfect spel is om samen met je date te spelen. Het spel speel je door eerst een legpuzzel te maken en vervolgens mysteries op te lossen die te vinden zijn op de puzzels. Durven jullie de uitdaging aan?

2. Who’s The Dude

Wanneer jij Valentijnsdag met meerdere personen wilt vieren is Who’s The Dude een goede optie. In dit hilarische spel is de levensgrote Dude je beste vriend. Beeld samen met hem zo veel mogelijk situaties uit. Speel bijvoorbeeld een scène uit een film na of beeld een sport of beroep uit. De andere spelers proberen binnen de tijd te raden wat jij allemaal met de Dude uitbeeldt.

Mocht je single zijn dan is de Dude de ideale partner. Hij zeurt namelijk nooit en is altijd gezellig!

3. Hartenjagen

Jaag op elkaars hart in het kaartspel hartenjagen. Win zo veel of zo weinig mogelijk slagen! Het spannende kaartspel hartenjagen speel je in 2 delen: eerst moet je proberen zo weinig mogelijk punten te behalen, dan draait het spel om en moet je zo veel mogelijk punten proberen te halen.

Hartenjagen spelen

Verras elkaar

Bijna iedereen houdt van een verrassing en vooral tijdens een dag als Valentijn. Plan daarom zonder dat jouw wederhelft het weet iets romantisch! En daar kun je alle kanten mee op, zoals:

  • Maak een valentijnskaart met een gepersonaliseerde tekst
  • Laat een bosje bloemen bezorgen bij de persoon die je wilt verrassen
  • Verras je geliefde met een stedentripje waar jullie beide nog nooit zijn geweest
  • Regel tickets voor een concert van jullie favoriete band of artiest

Het belangrijkste is natuurlijk dat jouw valentijn er niks vanaf weet. Zo weet je zeker dat het een onvergetelijke Valentijnsdag wordt!

Liefde gaat door de maag!

Zoals je vast wel weet, gaat liefde door de maag en dat is met jouw geliefde niet anders. Verover daarom iemand zijn hart door op Valentijnsdag een ontbijtje op bed te brengen. Mocht je niet een ster zijn in koken is het natuurlijk ook leuk om een reservering te maken bij jullie favoriete restaurant.