Enge Escape Room spelen?

Haal de horror naar je woonkamer

Op zoek naar een enge escape room? Daar hoef je vandaag de dag de deur niet meer voor uit. Met het bordspel Escape Room The Game: Horror Edition haal je drie bloedstollend spannende escape room-avonturen in huis. De spellen zijn zenuwslopend eng en goed voor vele uren speelplezier. Deze escape room bevat de volgende avonturen:

  1. Bloody Mary (kun jij je beste vriendin redden van de kwaadaardige geest die in de spiegel van de badkamer huist?
  2. The Little Girl (ontcijfer jij de cryptische raadsels van de Copycat Killer voor die een nieuw slachtoffer maakt?)
  3. House By The Lake (weet jij de lugubere overnachting in het ‘house by the lake’ te overleven?)

Leuk om te spelen met je partner, een vriend of vriendin, collega’s of tijdens een date. Want is er een manier om elkaar beter te leren kennen dan tijdens een coöperatief spel vol spanning en plezier? Zeker in combinatie met een avondje griezelen is het escape room-bordspel een aanrader.  Kaarsjes aan, horrorfilm erbij en als kers op de taart een escape room-avontuur aan de keukentafel. Wat wil je nog meer?

House by the Lake (Escape Room The Game)
Bloody Mary (Escape Room The Game)
The Little Girl (Escape Room The Game)

5 redenen om deze enge escape room te spelen

De Escape Room The Game-franchise van Identity Games is al jaren een begrip. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. De populaire escape room-bordspellen zijn wereldwijd meer dan één miljoen keer verkocht. Het concept is gebaseerd op een diepgaand onderzoek naar de beste escape rooms ter wereld.

De horrorvariant – een enge escape room je met z’n tweetjes speelt – is erg populair onder millennials. Vooral onder mensen die gek zijn op een combinatie van speuren, puzzelen, griezelen en een flinke dosis tijdsdruk. Wat maakt Escape Room The Game zo leuk? Dat leggen we je graag uit!

 1. Het is een coöperatieve game. Je speelt dus niet tegen elkaar, maar lost de raadsels samen op
 2. Je hersenen worden op alle mogelijke manieren uitgedaagd. Door de puzzels en raadsels, de tijdsdruk, je communicatievermogen en allerlei andere factoren die een rol spelen
 3. Door het spelen van deze escape room train je je creativiteit, gevoel voor logica, samenwerking, de regulatie van emoties en probleemoplossend werken
 4. Het spel is prachtig vormgegeven en bevat sfeervol en luguber artwork waar je nog lang van zult genieten
 5. Het spel is interactief en verhaalgericht, waardoor je al vanaf minuut 1 diep in het verhaal gezogen wordt
Escape Room The Game 2 players horror met spelonderdelen