Escape Room voor twee personen

Speel samen vanuit je eigen woonkamer!

Ben jij op zoek naar een spannende Escape Room voor 2 personen? Escape Room The Game: 2 Player Edition is met 1 miljoen verkochte exemplaren een van de populairste spellen ter wereld. En het mooie is: je haalt de spanning en sensatie van een Escape Room gewoon naar je eigen woonkamer. Minstens zo spannend als een echte Escape Room, maar een stuk goedkoper.

Met het Escape Room The Game-bordspel heb je meerdere avonden spelplezier. Met je partner, of met een vriend of vriendin. (Wil je behalve escape rooms ook andere aanraders voor twee personen? Bekijk dan ook de tips van Spellenwijs.)

Escape Room voor 2 personen: dit kun je verwachten

Escape Room voor twee personen bevat meerdere Escape Rooms met elk een andere moeilijkheidsgraad. Hierdoor is het voor zowel beginners als gevorderde spelers een echte uitdaging om te spelen. In de speldoos tref je de volgende Escape Rooms aan:

Elk van deze Escape Rooms bevat drie delen. Het is de bedoeling dat je binnen 60 minuten 3 codes kraakt om te ontsnappen. Die codes kun je invoeren op de Chrono Decoder, een speciaal apparaat dat in de doos is meegeleverd. Daarnaast bevat elke Escape Room een set aan uitdagende puzzels, raadsels en materialen waar je samen mee aan de slag kunt.

Escape Room The Game 2 Players met spelonderdelen

Zin om te griezelen? Kies dan voor de horror-escape room

Behalve de reguliere Two Player-versie, hebben we ook een horror-escape room voor twee personen. Ideaal als het koud en donker is buiten en je samen met je partner een avondje wil griezelen. Je kunt de horrorvariant bestellen op Bol.com. Maar let op: je speelt dit onwijs enge spel op eigen risico. De horrorversie van het spel bevat drie escape rooms:

Escape Room The Game 2 players horror met spelonderdelen

Toch meer fan van historische avonturen? Kies dan voor Escape Room The Game: 2 Players 3

In onze nieuwste tweepersoons Escape Room is het thema gericht op historische avonturen. Steel met zijn tweeën bijvoorbeeld de Yassirdolk terug van de Sultan of voorkom dat je ritueel wordt geofferd tijdens de begrafenis van Viking Jarl Ragnar. In deze doos vind je de volgende avonturen:

Welk avontuur jij ook kiest, wij weten zeker dat je een onvergetelijke ervaring zult hebben! Escape Room The Game: 2 Players 3 is helemaal een goede keus wanneer je fan bent van de historische avonturen.

Escape Room The Game 2 Players - Dagger of the Sultan & Viking Funeral

Gek op puzzelen? Speel Escape Room The Game: Puzzle Adventures

De Two Player-versies zijn niet de enige escape rooms voor met z’n tweetjes. We beschikken namelijk ook over de onwijs spannende puzzelvariant. Dit spel is perfect als je van legpuzzels houdt, maar ook gek bent op spanning. In het escape room-puzzelspel ga je op zoek naar de geheimen van de wetenschapper. En dat is een hele klus, want de clues die zijn achtergelaten, vergen een hoop creativiteit.

Je kunt het spel spelen met de timer, maar ook in de meer relaxte Puzzel Modus. Daarin valt de tijdsdruk weg en kun je op je zonder stress puzzelen.

In het spel Escape Room The Game: Puzzle Adventures stap je in de schoenen van een beginnend wijkagent die op een alarmmelding afgaat in een oud huis. Daar tref je tot je schrik het lichaam aan van een dode vrouw. Maar van wat er daarna gebeurd gaan je nekharen pas écht overeind staan: de deuren in het huis hebben geen klink aan de binnenkant, waardoor je de woning niet meer kunt verlaten. Je zit opgesloten…

Meer Escape Rooms spelen? Er zijn 29 varianten voor thuis!

Identity Games brengt jaarlijks de beste escape rooms uit voor thuis. En dat staat garant voor maandenlang spelplezier met je partner, je vrienden of je familie. Wil jij weten welke Escape Room-spellen wij allemaal te bieden hebben? Bekijk ze dan alle 29 op onze website, of ga naar de webshop van Bol.com.

Dankzij de mobiele app van Escape Room The Game ben je verzekerd van een ervaring die al je zintuigen prikkelt. Zo biedt de app spannende achtergrondmuziek die je op het puntje van je stoel doet zitten.

Escape Room The Game Puzzle Adventures (2 personen)
Escape Room The Game Puzzle Adventures voor 2 personen