Feestspellen voor volwassenen

Dit zijn de leukste partyspelletjes

Op zoek naar partyspellen voor volwassenen? Bordspellen, kaartspellen en feestspellen zijn weer hip en trendy onder volwassenen. Ook in Nederland en België. Vooral onder millennials groeit de verkoop van gezelschapsspellen in rap tempo. Een feestje is vandaag de dag niet meer compleet zonder dat er een spelletje is gespeeld. Wij geven je een overzicht van de leukste feestspelletjes voor op een verjaardag, barbecue of een regenachtige dag.

1. Het ultieme feestspel voor volwassenen: Who’s The Dude?

Hilarisch, lachwekkend en onwijs fout: met “Who’s The Dude?” ben je verzekerd van een onvergetelijke avond. Met dit spel krijg je een opblaaspop in handen genaamd The Dude. Het is jouw taak om samen met deze opblaasbare kerel allerlei activiteiten uit te beelden zoals gitaar spelen, dansen en nog veel meer. Je vrienden, die verdeeld zijn in groepen, strijden om de winst door zo snel mogelijk te raden welke activiteiten je uitbeeldt.

Who's The dude bordspel met spelonderdelen

2. Een volwassen partyspel om bij te kwijlen: Mouthguard Challenge

Kwijlen? Reken maar! Want met Mouthguard Challenge ga ook jij het niet droog houden. Je krijgt een flinke klem in je mond en moet vervolgens allerlei onmogelijke opdrachten uitvoeren. Een watermeloen eten bijvoorbeeld, een glas water drinken of jezelf verstaanbaar proberen te maken. Het resultaat: de slappe lach, een enorme troep en bovenal een onvergetelijk feestje.

mouthguard challenge speldoos (feestspel voor volwassenen)

3. Bonustip: dit volwassen feestspel is perfect voor mensen die van uitdaging houden

Wil je een waanzinnige uitdaging beleven met je vrienden of familie? Dan is Escape Room: The Game jouw beste keuze. Er zijn maar liefst 26 escape rooms beschikbaar die je gewoon thuis kunt spelen. Het doel: binnen een uur ontsnappen uit een virtuele kamer door diverse puzzels, raadsels en clues op te lossen.

Escape Room The Game Startersset met spelonderdelen