Relatiegeschenken in de bouw? Verras met een eigen spel

Op zoek naar het ultieme relatiegeschenk voor in de bouw? Dat kan een lastige opgave zijn. In de bouw worden namelijk veel relatiegeschenken weggegeven. Dit kunnen bijpassende geschenken zijn, zoals rolmaten, zakmessen en thermosflessen of meer algemene presentjes zoals een flesje wijn. Dit zijn leuke cadeaus, maar daar val je niet mee op. Wil je echt opvallen met een relatiegeschenk voor in de bouw? Ga dan voor een bord- of kaartspel van jouw merk. We vertellen je graag waarom dat zo goed werkt!

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom relatiegeschenken weggeven?

In welke sector je ook actief bent, overal worden relatiegeschenken weggegeven. En dat is ook logisch, omdat het een marketingmiddel is wat zich al meerdere malen bewezen heeft. Iedereen vindt het namelijk geweldig om verrast te worden. Daarom wordt een fysiek cadeau echt gewaardeerd door een klant of relatie. Bovendien kun je met het juiste relatiegeschenk top-of-mind blijven bij je (potentiële) klanten. Dit zorgt op langere termijn voor meer klanten en extra omzet.

Wat zijn de voordelen van een bordspel op maat?

Wist je dat de beste relatiegeschenken voor de bouw uniek, leuk en vaker te gebruiken zijn? Zo maak je maximaal impact met je geschenk. Met een bordspel op maat heb je wel een uniek cadeau die je daadwerkelijk onderscheidt van de concurrentie en dat is niet het enige voordeel:

  • De perfecte combinatie van entertainment, marketing en informatieoverdracht.
  • Je koppelt klanten op een creatieve manier aan je onderneming.
  • Heb jij ooit een uniek spel ontvangen van een relatie? Waarschijnlijk niet! Met een spel van je eigen merk maak je het extra bijzonder voor je (potentiële) klanten. Je wordt gegarandeerd onthouden!
  • Voor diverse situaties in te zetten, zoals kerstcadeau, jubileumgeschenk of als presentje voor medewerkers.

We plakken dus niet alleen een logo op een bestaand spel. Wij maken een uniek concept die past bij jouw onderneming. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we goede spellen moeten maken. Dit zorgt ervoor dat je eigen spel daadwerkelijk wordt gespeeld. En dat hebben we voor verschillende bedrijven in de bouw gedaan, zoals BMN, Hornbach en Van Oord Marine Ingenuity.

Bordspel op maat
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (Aberson)
Monopoly op maat (BMN)

Timmer aan de weg met een bordspel op maat!

Identity Games helpt je graag om jouw eigen bordspel op maat verder uit te bouwen. Wij hebben al ruim dertig jaar ervaring met het ontwikkelen van bordspellen op de zakelijke markt. Ook op de consumentenmarkt zijn we  actief met onze spellen, zoals Escape Room The Game en Who’s The Dude. Wij weten dan ook hoe we leuke spellen op de markt moeten zetten. Dus geïnteresseerd in een uniek relatiegeschenk voor in de bouw? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op