Bordspel personaliseren: Dit is hoe het werkt!

Wil jij als bedrijf een bordspel personaliseren? Dat is een slimme keuze, want het is een uniek cadeautje of weggeefactie die gegarandeerd indruk maakt op je doelgroep. Bij Identity Games ben je dan ook aan het juiste adres. Wij hebben al ruim dertig jaar ervaring met het maken van de leukste spellen voor zowel de zakelijke markt en de consumentenmarkt. Daarom weten we precies wat jouw spel leuk maakt. Zo wordt je gepersonaliseerde spel een groot succes!

Ontdek de mogelijkheden van je eigen bordspel personaliseren

Wat kun je allemaal personaliseren aan een bordspel?

Wanneer jij kiest om een bordspel te personaliseren zijn er veel dingen mogelijk om jouw eigen spel uniek te maken. Zo bepaal je bijvoorbeeld hoe de doos en het speelbord eruit komt te zien, wat voor spellen er in het spel komen en kies je zelf je eigen spelstukken. Natuurlijk doen wij dit in nauwe samenwerking met jou! Zo denken wij met je mee en maken we verschillende concepten voor je. Wanneer jij deze concepten goedkeurt gaan we jouw spel produceren! We nemen dus het gehele proces voor je uit handen.

Wat zijn de voordelen van een spel op maat?

Een bordspel personaliseren als onderneming brengt diverse voordelen met zich mee. Veel bedrijven doen aan relatiegeschenken en weggeefacties, maar deze blijven vaak standaard. Denk aan presentjes, zoals drinkflessen, draagtassen of petten. Maar met een gepersonaliseerd spel val je op tussen de rest van je concurrenten en dat is niet het enige voordeel:

  • Het is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht.
  • Je laat op een unieke manier jouw geschiedenis of boodschap zien die daadwerkelijk onthouden wordt.
  • Voor veel verschillende situaties te gebruiken, zoals een relatiegeschenk, beursgeschenk of voor je medewerkers.

Voor veel bedrijven hebben we al een bordspel mogen personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan Tony Chocolonely, Tempo-Team, Albert Heijn, Hornbach en talloze mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Educatief spel op maat
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)

Neem nu contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen spel? Neem dan gerust contact met ons op. Of je nu een eigen Monopoly, bordspel of kaartspel wilt, het is allemaal mogelijk. 

Neem contact met ons op