Creatieve relatiegeschenken nodig? Vertel jouw verhaal met een eigen bordspel

Wanneer je op zoek bent naar creatieve relatiegeschenken zoek je naar een presentje waarmee jij je als onderneming onderscheidt van de rest. En dat is slim, want door het jaar heen worden er ontzettend veel relatiegeschenken weggegeven. Denk bijvoorbeeld op beurzen, tijdens de feestdagen of bij een jubileum. Wist je dat een bordspel van je eigen merk het ideale creatieve relatiegeschenk is voor jouw (potentiële) klanten? Wij van Identity games houden ons als jaren bezig met het ontwikkelen van eigen bord- of kaartspellen als relatiegeschenk. En we vertellen je graag waarom dat zo goed werkt.

Meer informatie over een bordspel op maat

Wat zijn de voordelen van een eigen bordspel als relatiegeschenk?

Kan jij je nog herinneren welke relatiegeschenken je hebt gehad van bedrijven het afgelopen jaar? Waren het office gadgets of toch een fles wijn? Dit zijn leuke presentjes, maar je zal waarschijnlijk op de grote hoop relatiegeschenken belanden omdat ze niet zozeer creatief zijn. Met een bord- of kaartspel heb je een leuk en creatief relatiegeschenk die je relaties ongetwijfeld leuk vinden. Wij maken een spelconcept die past bij je onderneming en die jouw verhaal op de juiste manier vertelt.

Nog meer voordelen van een bordspel op maat zijn:

  • Koppel relaties op een creatieve manier aan je onderneming
  • Een kaart- of bordspel is ideaal om je diensten of de geschiedenis van je merk te laten zien
  • Heb jij ooit een een uniek spel ontvangen van een relatie? Waarschijnlijk niet! Met een spel van je eigen merk maak je het extra bijzonder voor je (potentiële) klanten. Je wordt gegarandeerd onthouden!

Om ervoor te zorgen dat het bordspel bij jouw merk past, plakken wij niet alleen een logo op een bestaand bordspel. Samen met jou maken we een uniek spel die past bij jouw onderneming. En dat hebben we al voor diverse klanten gedaan, zoals voor de ANWB, Remia, Efteling en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (PickWick)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Monopoly op maat (BMN)

Maak een creatief relatiegeschenk met Identity Games

Maak nu jouw creatieve relatiegeschenken met Identity Games. Wij maken al ruim 30 jaar bord- en kaartspellen voor bedrijven op maat, maar ook voor de consumentenmarkt hebben we al diverse populaire spellen uitgebracht. Denk bijvoorbeeld aan Who’s The Dude en Escape Room The Game. Dus heb jij interesse in een eigen bordspel als creatief relatiegeschenk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over onze diensten!

Neem contact met ons op