Op zoek naar originele relatiegeschenken met logo? Ga voor een eigen spel

Dus jij bent op zoek naar originele relatiegeschenken met jouw logo? Dat kan een hele uitdaging zijn. Als je op zoek bent naar een origineel relatiegeschenk wil je niet een standaard geschenk, zoals een waterfles, pennen of een usb-stick met jouw logo. Met dit soort relatiegeschenken beland je namelijk al snel op de grote hoop met presentjes. En dat is iets wat je wilt voorkomen toch? Wij van Identity Games maken al jaren originele relatiegeschenken door middel van bord- en kaartspellen op maat. We vertellen je graag waarom dat zo goed werkt.

Lees meer over een bordspel op maat

Waarom werkt een eigen spel als relatiegeschenk?

Heb jij ooit een bedrijfsspel op maat gehad van een bedrijf? Waarschijnlijk niet! Dat is precies de reden waarom een eigen spel een origineel relatiegeschenk is. Door het spel af te stemmen aan jouw merk en boodschap maak je maximaal impact op je doelgroep. Of het nu om een Monopoly op maat of een eigen bordspel gaat, wij zorgen dat het spel jouw merk ademt. En dat is niet het enige voordeel van een eigen spel:

  • Laat je leads en bestaande klanten op een leuke manier kennismaken met je merk
  • Een eigen spel is perfect om je diensten of de geschiedenis van je merk te vertellen
  • Voor veel verschillende situaties te gebruiken, zoals een relatiegeschenk, beursgeschenk of voor je medewerkers.

Voor talloze bedrijven hebben we al bord- en kaartspellen mogen maken. Denk bijvoorbeeld aan Coca Cola, Remia, Tempo-Team, ANWB en verschillende mkb-bedrijven. En wij vullen dit lijstje graag aan met een mooi bedrijf als de jouwe!

unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Bordspel op maat

Gooi hoge ogen met jouw originele relatiegeschenk met logo

Laat nu jouw originele relatiegeschenken met logo maken door Identity Games. Met onze ruim 30 jaar ervaring zijn we in staat om de leukste spellen voor jouw relaties of medewerkers te maken. Bij ons is jouw spel al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Ben je benieuwd naar onze diensten en producten? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Jan-Maurits en Jeroen van Identity Games