Personeelsgeschenken: Zet je medewerkers in het zonnetje

Het is belangrijk om je medewerkers regelmatig te bedanken voor hun inzet. Zo blijft de motivatie onder je personeel hoger en voelen ze zichzelf gewaardeerd. Er zijn gelukkig genoeg manieren om jouw medewerkers op een leuke en unieke manier te bedanken voor hun inzet. Denk bijvoorbeeld aan een spel van je eigen bedrijf. Om jou daar mee te helpen geven we je wat aanraders voor de beste personeelsgeschenken.

Wat voor soorten personeelsgeschenken zijn er?

Personeelsgeschenken zijn er in vele soorten en maten. Om je wat inspiratie te geven lichten we verschillende geschenkideeën voor je uit:

  • Standaard personeelsgeschenken

Heb jij al nagedacht over wat jij je medewerkers wilt geven? Het kan namelijk een hele uitdaging zijn om het juiste relatiegeschenk te vinden. Hieronder vind je een lijst met personeelsgeschenken die vaak worden weggegeven:

Dit zijn allemaal hele leuke personeelsgeschenken, maar let wel op dat dit niet de origineelste presentjes zijn om weg te geven. Wel zijn dit de goedkopere opties en dus perfect als je budget niet zo hoog is.

  • Ga voor een spel op maat

Als je op zoek bent naar een personeelsgeschenk die niet vaak wordt weggegeven is een spel op maat een mooie optie. Je koppelt namelijk je medewerkers op een leuke manier aan je merk. Bovendien is het een blijvend geschenk waarmee je in herinnering blijft bij je medewerkers.

Wij van Identity Games maken al ruim dertig jaar spellen op maat voor bedrijven en dus ook voor het personeel. Het is een echt blijvend geschenk die niet op de grote hoop met geschenken belandt, zoals een flesje wijn of een kalender. En dat hebben we al voor veel bedrijven mogen doen, zoals Coca-Cola, Tesla, KLM en talloze mkb-bedrijven.

Dit zijn de mogelijkheden van een spel op maat

Bordspel op maat: Touring on Tour
unieke eigen monopoly
Bordspel op maat (Tzorg)
  • Personeelsuitjes

Je hoeft niet altijd geschenken te geven om je waardering te laten zien aan je medewerkers. Ook het organiseren van een uitje is een uitstekend bedankje aan je personeel. Dit kan variëren van een gezellige barbecue op kantoor tot de gehele organisatie meenemen op stedentrip. Vaak worden dit soort activiteiten zeer gewaardeerd door je personeel. En het hoeft lang niet altijd veel geld te kosten.

Teamfoto Identity Games

Meer weten over een spel op maat van Identity Games?

Wil jij meer weten over het allerleukste personeelsgeschenk in vorm van een spel op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden van een spel op maat. Of je nu een eigen Monopoly of kaartspel wilt, wij zorgen voor het beste resultaat.

Neem contact met ons op