Relatiegeschenk idee: Laat je inspireren door Identity Games

Ben jij op zoek naar het allerbeste relatiegeschenk idee? Daar helpen we je graag bij. Wij van Identity Games maken namelijk spellen op maat als relatiegeschenk! Een bijzonder cadeau die elke keer voor waarde zorgt wanneer het gespeeld wordt. Natuurlijk geven we je ook nog een paar andere tips om indruk te maken met jouw relatiegeschenk!

Ontdek meer over spellen op maat

Dit zijn de beste relatiegeschenk ideeën

Om je nog meer ideeën te geven voor de beste relatiegeschenken hebben we de volgende aanraders voor je uitgelicht:

1. Geschenkbox

Een geschenkbox vindt bijna iedereen leuk om te ontvangen. Bovendien kun je er superveel kanten mee op! Stel bijvoorbeeld een box samen met de lekkerste snacks en drankjes. En om het extra persoonlijk te maken voeg je een kaartspel van je eigen merk toe.

2. Speel in op een speciale gelegenheid

Wanneer je op zoek bent naar inspiratie voor je relatiegeschenk is het altijd goed om te kijken naar speciale gelegenheden. Is het bijvoorbeeld de eerste dag van de zomer? Geef dan een barbecueset of zomerpakket weg. Door een bijzondere periode of dag als reden te houden voor een relatiegeschenk verdrink je minder snel in al die verschillende opties aan cadeautjes. Zo is het voor jou gemakkelijker om een keuze te maken.

3. Maak het persoonlijk

Ben je niet van plan om relatiegeschenken in grote getallen weg te geven? Dan is het een leuk idee om je relatiegeschenk ultrapersoonlijk te maken. Bedenk bijvoorbeeld wat jouw klanten voor hobby’s of interesses hebben en stem je presentje daar op af. Wij weten zeker dat je (potentiële) klant dat waardeert.

Waarom werkt een spel op maat zo goed?

Wanneer jij op zoek bent naar het beste relatiegeschenk idee, wil je een cadeau die uniek, leuk en vaker te gebruiken is. Zo maak je het meeste impact op jouw doelgroep. Een bordspel op maat is daar perfect voor. En dat is niet enige voordeel van een eigen spel:

  • Een spel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht
  • Met een spel laat je op een unieke wijze jouw boodschap zien. Vaak wordt deze boodschap ook beter onthouden, doordat er een spelelement aan gekoppeld is
  • Voor veel verschillende doeleinden in te zetten, zoals kerstgeschenk of jubileumgeschenk.

Wij van Identity Games maken al ruim dertig jaar spellen voor zowel de zakelijke markt en de consumentenmarkt. En dat voor verschillende klanten, zoals KLM, ANWB, Remia, Coca-Cola, Albert Heijn en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Aberson)
unieke eigen monopoly
Bordspel op maat
Kaartspel op maat (PickWick)
Bordspel op maat (GVB Race)

Ideeën uitwisselen voor jouw relatiegeschenk?

Heb jij interesse in een eigen bordspel als relatiegeschenk? Het is een leuk idee die zich ook in het verleden al bewezen heeft als perfect presentje voor je klanten. Denk bijvoorbeeld aan de succesvolle Monopoly steden-edities voor supermarkten. Maar spellen op maat passen niet alleen in de retail. Voor elke branche is een eigen spel op maat te maken.

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt over onze spellen op maat, we vertellen graag meer over onze diensten en producten!

Neem contact met ons op

Jeroen & Jan-Maurits Identity Games