Relatiegeschenk voor bedrijven nodig? Doe het met een bordspel op maat!

Ben jij op zoek naar de beste relatiegeschenken voor bedrijven? Het kan soms een hele uitdaging zijn. Je wilt toch iets leuks weggeven wat je bijzonder maakt van de rest. Wat je namelijk niet wilt is belanden op die grote hoop met relatiegeschenken die andere bedrijven al hebben gegeven aan jouw relaties. Wij van Identity Games hebben daarom het ideale relatiegeschenk voor bedrijven bedacht. Oftewel een bord- of kaartspel op maat. En wij gaan je vertellen waarom dat zo succesvol is!

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom een bordspel op maat als relatiegeschenk voor bedrijven?

Kan jij je nog herinneren wanneer je relatiegeschenken van bedrijven hebt gehad? Was het een notitieboekje, drinkfles of toch een flesje wijn? Dat kunnen handige presentjes zijn, maar vaak belanden deze veel voorkomende bedrijfsgeschenken in de la, waardoor je snel vergeten wordt. Met een bord- of kaartspel op maat heb je een bijzonder cadeau die niet veel wordt weggegeven door concurrenten. En door het spel leuk te maken zorgen we er ook nog eens voor dat het gespeeld gaat worden. Zo weet je zeker dat je top-of-mind blijft bij je relaties.

Verder heeft een spel op maat nog meer voordelen, zoals:

  • Een kaart- of bordspel is ideaal om je diensten of de geschiedenis van je bedrijf te vertellen
  • In het verleden zijn spellen op maat al zeer succesvol geweest. Denk aan Monopoly steden-editie als loyalty-actie
  • De perfecte combinatie van entertainment, marketing en informatie-overdracht
  • Je koppelt klanten op een creatieve manier aan je onderneming.

Identity Games heeft al ruim 30 jaar ervaring met het maken van bordspellen voor de zakelijke- en consumentenmarkt. Wij maken een uniek bedrijfsgeschenk voor je die gegarandeerd gespeeld gaat worden. Dat hebben we al voor talloze bedrijven gedaan, zoals Tony Chocolonely, Tempo Team, Van Oord en talloze MKB-bedrijven.

Bordspel op maat
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Monopoly op maat (BMN)
Kaartspel op maat (PickWick)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)

Ga de samenwerking met ons aan!

Heb jij interesse om een eigen bord- of kaartspel te laten maken als relatiegeschenk voor bedrijven? Bij ons is jouw spel al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Neem gerust contact met ons op als je eerst meer informatie wilt! We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op