De engste spellen voor tijdens Halloween

Spellen waar je kippenvel van krijgt

Ben jij op zoek naar de engste spellen voor tijdens Halloween? Een geslaagd Halloweenfeest kan niet zonder een stevige dosis horror. En wat is er nu enger dan een eng Halloweenspel spelen met je vrienden? Wij hebben een overzicht gemaakt van de griezeligste Halloweenspelletjes.

1. Nightmare Horror Adventures: het engste bordspel voor Halloween

Voor de liefhebbers van échte horror, is Nightmare Horror Adventures het allervetste spel van dit moment. Met Nightmare ben je verzekerd van een griezelige ervaring met je vrienden. Let wel goed op: dit is een Halloweenspelletje voor volwassenen. Of in elk geval voor 16+. In het bordspel doe je onderzoek in een oude, verlaten villa: Crafton Mansion. Op deze plek zijn vroeger, toen jullie klein waren, je ouders op mysterieuze wijze vermoord. Het is aan jullie om dit moordmysterie voor eens en voor altijd te ontrafelen. Maar pas op: je zoektocht is niet zonder gevaar…

Nightmare is een verhaalgedreven spel vol schrikmomenten, spannende verhalen en een prachtig vormgegeven speelbord. Tijdens het spel ga je op zoek naar clues en antwoorden. Naarmate het spel vordert, kom je steeds meer te weten over de moord op je ouders. Ben jij op tijd om de moord op te lossen voor je zelf het slachtoffer wordt? Probeer het uit en speel Nightmare Horror Adventures tijdens Halloween! Wil jij alvast een voorproefje met kippenvel? Bekijk dan de waanzinnige Instagrampagina van het bordspel.

speldoos nightmare horror adventures

2. Escape Room The Game Horror: perfect voor een Halloweenavondje met je partner

Vind jij het leuk om samen te werken in plaats van tegen elkaar te strijden? Dan is de horror-editie van Escape Room The Game een superleuk spel voor tijdens een Halloweenfeest. In dit spel krijg je, net als in een fysieke escape room, een uur de tijd om te ontsnappen. Dat doe je door puzzels en raadsels op te lossen. Die oplossingen zoek je samen, want Escape Room: The Game is een coöperatief bordspel.

Het spel is minstens zo eng als Nightmare Horror Adventures en zit wel vol met griezelige uitdagingen. Het is een echte breinbreker, dus opperste concentratie is vereist. Wat het zo leuk maakt is de tijdsdruk; in de doos vind je een chrono decoder die aftelt vanaf 60 minuten. Hoe dichter je bij de nul bent, hoe meer de spanning toeneemt. Zijn jullie op tijd om uit de kamer te ontsnappen? Ontdek het met een van de maar liefst 28 escape rooms voor thuis! Wat Escape Room The Game zo leuk maakt, is dat er zoveel varianten zijn. Je kunt het spelen met z’n tweetjes, met een grotere groep en met de familie. Kortom: spelplezier voor jong en oud!

Escape Room The Game 2 players horror met spelonderdelen